Welkom bij de website van "Business Club ’s-Gravenzande"

Stichting Business Club 's-Gravenzande
Wagenaarhof 5
2692 BJ 's-Gravenzande

Rabobank: NL61 RABO 0150 5283 10
KvK-nummer: 50824996
BTW-no: 822946932B01

e-mail: info@bc-sgravenzande.nl
web site: www.bc-sgravenzande.nl

Stichting Business Club ‘s-Gravenzande is een zelfstandige stichting van ondernemers en (oud) managers uit het bedrijfsleven die uit zakelijke overwegingen maar ook uit sportieve gevoelens de FC ’s-Gravenzande ondersteunt. Het is een unieke combinatie tussen het beoefenen van sport enerzijds en het zaken doen tussen bedrijven anderzijds, waardoor voor beiden een win-winsituatie ontstaat.

De Business Club ’s-Gravenzande ondersteunt  FC ’s-Gravenzande financieel om een aantal doelstellingen van het hoofd- en jeugdbestuur te kunnen realiseren. De Business Club is voor bedrijven een unieke mogelijkheid voor het opbouwen en bijhouden van een netwerk.

FC ’s-Gravenzande is een groeiende voetbalvereniging met een mooie accommodatie die op niveau wil presteren. Op een gezonde manier wil de voetbalvereniging dit hogere niveau bereiken en hierop blijven voetballen. De voetbalvereniging heeft daarnaast ook een recreatieve functie en wil ieder lid de kans te geven om zijn favoriete sport te bedrijven in een prettige ambiance. Naast presteren staan ook gezelligheid en de sociale betrokkenheid hoog in het vaandel van de voetbalvereniging. Om al deze doelstellingen te kunnen realiseren is de voetbalvereniging wel aangewezen op aanvullende fondsen.

De Business Club vindt het belangrijk dat de leden regelmatig met elkaar in contact worden gebracht. Enerzijds uit zakelijke overwegingen, anderzijds vanwege de prettige sfeer tijdens bijeenkomsten die voor de leden van de Business Club worden georganiseerd.

Een aantal keren per jaar worden er activiteiten georganiseerd, bedrijfsbezoeken, excursies, lezingen en/of andere bijeenkomsten zoals bezoek aan Maasvlakte 2, Dart Event Co Stompé, Concerten Kromme Jongens, bedrijfsbezoek Koppert Machines en de Delft in Rotterdam en de Watertoren in Naaldwijk, Wijnproeverij en Lans en Greenpack. Een ontspannen en informele manier van contacten opbouwen en onderhouden.

Ook ondersteunt Business Club ’s-Gravenzande Goede Doelen zoals Stichting ALS Nederland, Westland Sisters, Strong Ride, KNRM, Stichting doe een wens en Alpe DuZes.

Business Club 's-Gravenzande heeft de beschikking over een eigen Business Home.
In het Business Home kan men een half uur voor aanvang van de wedstrijd voor bespreken. In de rust en na afloop in de derde helft kan men de wedstrijd na bespreken met natuurlijk "business to business" en "netwerken" onder het genot van een hapje en drankje.
Na afloop van de wedstrijd kan men met de technische staf en de spelers van de FC 's-Gravenzande samen de wedstrijd analyseren

Het lidmaatschap van Business Club 's-Gravenzande bedraagt € 800,- excl. BTW per voetbalseizoen (01-07 t/m 30-06).
Dit wordt jaarlijks per 1 juli voor de duur van één voetbalseizoen verlengd.

Op
www.bc-sgravenzande.nl vindt u tevens informatie over Business Club ‘s-Gravenzande, zoals de leden, de verslagen van de georganiseerde activiteiten, de gesponsorde projecten binnen de FC ‘s Gravenzande etc. Door regelmatig deze site te bezoeken blijft u geheel op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de Business Club ‘s-Gravenzande.