Roy Vermolen Man of the Match FC 's-Gravenzande - SHO 3-2

16 maart 2013

Voor de tweede keer dit seizoen is Roy Vermolen door de technische staf en de leden van de Business Club ’s-Gravenzande gekozen tot Man of the Match. In de 23e minuut was het Domingos Lopes de Brito die uit de assist van Roy Vermolen de 1-1 scoorde. In de 61e minuut was het weer Domingos Lopes de Brito die uit een assist van Roy Vermolen de doelman van SHO omzeilde en de 2-1 op het score bord bracht. Een inschattingsfout van de SHO doelman werd door Roy Vermolen in de 92e minuut prima afgestraft. Roy Vermolen plaatste met een fraaie boogbal vanaf zo´n 40 meter de bal net onder de lat in het doel 3-2  en dat was dan ook de eind stand. Twee maal een assist en in de blessure tijd zo'n prachtig doelpunt, een overwinning waar the Man of the Match trots op kan zijn..

Uit handen van Business Club lid Aart den Haan van ’t Haantje ontving Roy Vermolen de felicitaties en de bijbehorende prijs