Danny Bijl Man of the Match FC 's-Gravenzande - RCL 2-2

04 mei 2013

FC 's-Gravenzade had tegen RCL een vliegende start. In de 12e minuut was het Danny Bijl die met een fraai afstandschot de bal achter de doelman van RCL in de touwen schoot. Nog geen twee minuten later passeerde Yuri Westhof zijn tegenstander, speelde  Ricoberto Luijando aan die de stand op 2-0 bracht.
Na de rust bracht RCL in de 64e minuut de stand op 2-1 terwijl kort voor het einde van de wedstrijd RCL toch nog langs zij kwam 2-2.
Mede door zijn goede spel en het prachtige doelpunt werd Danny Bijl door de leden van de Business Club 's-Gravenzande en de technische staf onder leidng van Robin Knoester gekozen tot Man of the Match.

Uit handen van voorzitter Rob Mesken van de Business Club 's-Gravenzande ontvangt Danny Bijl de felicitaties met bijbehorende prijs.