Business Club verwelkomt ANB-AMRO

04 mei 2013

Zaterdag 4 mei ondertekende namens de ABN - AMRO bank Edgar Staal het contract voor het lidmaatschap van Business Club ’s-Gravenzande onder het toeziend oog van Leo de Haan en Carlo Schoonderwaldt, mede verantwoordelijk voor post commerciële zaken binnen FC ’s-Gravenzande. In de komende periode zal de sponsoring nog verder worden uitgebreid, hierover zal nog nader overleg plaatsvinden.

ABN AMRO biedt de particuliere en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan zoals: betalen, internet bankieren, sparen, hypotheken, beleggen, verzekering, etc. Zij bieden diepgaande financiële expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk ten behoeve van nationale en internationale activiteiten.

Het uitgangspunt van de bank is het inspelen op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van de klanten. Daar vraagt deze tijd ook om. Een bank die handelt in de context en realiteit van nu, die de klant met open vizier tegemoet treedt, leert van zijn ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale service.

ABN-AMRO is in ’s-Gravenzande gevestigd op de hoek Oudelandstraat/Langestraat
.