Danny Koning Man of the Match FC 's-Gravenzande - Alblasserdam 2-1

19 mei 2013

FC ’s-Gravenzande ligt op koers om promotie naar de hoofdklasse. In het thuisduel kende FC ’s-Gravenzande  een bliksemstart met de snelle 1-0 van Ricoberto Luijando. Vlak voor rust kwam Alblasserdam op 1-1, maar Yuri Westhoff zorgde met zijn treffer dat  FC ‘s-Gravenzande toch nog met een goed gevoel ging rusten 2-1. Na de pauze verzuimde Sander Koeleman vanaf 11 meter om FC ’s-Gravenzande naar een  ruimere overwinning te schieten. De thuisploeg wist echter de nipte 2-1 zege veilig te stellen.

Door het goede “keeperswerk” van Danny Koning en zeker door één strafschop te verzilveren en  drie strafschoppen te stoppen in de strafschoppenserie is  Danny Koning gekozen tot “Man of the Match”

. Uit handen van voorzitter Rob Mesken van de Business Club ’s-Gravenzande ontvangt Danny Koning in het bijzijn van zijn gezin de bijbehorende  prijs  van ’t Haantje en de felicitaties..