Michiel van den Berg Man of the Match FC 's-Gravenzande - Kloetinge 3 - 1

19 oktober 2013

Met de 3 -1 overwinning op Kloetinge haalt FC 's-Gravenzande na vijf nederlagen de eerste punten in de Hoofdklasse B binnen en staat FC 's-Gravenzan niet meer op de onderste plaats. Twee doelpunten, beide penalty's kwamen van de voet van Michiel van den Berg waardoor Michiel door de leden van de Business Club 's-Gravenzande en de technische staf gekozen werd tot Man of the Match. Hij bleef hier Danny Koning nipt voor die ook goede wedstrijd speelde en een strafschop stopte.

Uit handen van Aart en Haan van  't Haantje en vice voorzitter Henk van Berkel ontving Michiel de bijbehorende cadeau bon van 't Haantje.

Tevens nodigde Aart den Haan alle Man of the Match winnaars van het afgelopen seizoen uit met de complete selectie  om in de Westland Box bij Sparta de wedstrijd Sparta - Archilles "29  op 5 november as. te bezoeken.