Leden van de BC 's-Gravenzande sponsoren Superloten Grote Clubactie

20 oktober 2013

grote clubVeel verenigingen zijn druk bezig met het verkopen van Superloten aan bedrijven. Voetbalvereniging FC 's-Gravenzande steekt er boven uit.
Inmiddels heeft FC 's-Gravenzande al 20 Superloten verkocht. Van de opbrengst hiervan gaat 80% naar de vereniging. Dit komt dankzij de Business Club 's-Gravenzande neer op een netto opbrengst van € 2.400,-

FC 's-Gravenzande heeft een persoonlijke benadering:
Ton van de Water is al jaren clubcoördinator van FC 's-Gravenzande. "FC 's-Gravenzande heeft een businessclub waar ook enkele sponsoren vertoeven. Deze personen heb ik telefonisch benaderd en gevraagd of ze ons willen helpen door loten te kopen. Een Superlot is heel aantrekkelijk voor een sponsor of bedrijf", aldus Ton. Gemiddeld haalt iedere vereniging per jaar € 1.500,- op, maar hier gaat deze vereniging met alleen het Superlot al ruimschoots overheen. Het blijkt dat de verkoop van de Superloten een uitstekende aanvulling op de reguliere lotenverkoop is.

Extra gemotiveerd door clubfeest Radio 538
Het Superlot is geïntroduceerd om de zakelijke markt bij het verenigingsleven te betrekken. Het Superlot bestaat uit 50 loten. De vereniging verdient hiermee direct € 120,- en de koper maakt 50x kans op de hoofdprijs van € 100.000,-. Daarnaast maken deelnemende verenigingen kans op een clubfeest ter waarde van € 10.000,- verzorgd door Radio 538 DJ's on tour.
Ton van de Water: "Doordat de vereniging een clubfeest kan winnen, zijn wij als vereniging extra gemotiveerd om Superloten te verkopen. De Grote Clubactie heeft het Superlot goed op poten gezet."