Roy Vermolen Man of the Match FC 's-Gravenzande - Jodan Boys 4 - 0

26 oktober 2013

FC 's-Gravenzande - Jodan Boys 4 -0 een overtuigende overwinning met goed voetbal en mooie doelpunten. De talrijke toeschouwers zagen dat de mannen van Robin Knoester de volgende  doelpunten maakten :  13 min. Domingos Lopes de Brito 1-0, 41 min. Yuri Westhoff 2-0, 57 min. Yuri Westhoff 3-0, 78 min. Yuri Westhoff 4-0. Alleen het eerste kwartier lukte het Jodan Boys nog om tegenstand te bieden maar daarna maakte   FC 's-Gravenzande de dienst uit. En ja, dan met zo'n score en een goed spelend elftal de Man of the Match benoemen. Uiteindelijk kozen de leden van de Business Club 's-Gravenzande in overleg met de technische staf Roy Vermolen tot Man of the Match.

Roy ontvangt uit handen van de voorzitter van de Business Club 's-Gravenzande Rob Mesken de prijs, een cadeaubon van 't Haantje maar feliciteerde niet alleen Roy maar het hele team met het behaalde resultaat.