Frank de Bruijn Man of the Match FC 's-Gravenzande - Heinenoord 3 - 0

14 december 2013

Met de 3-0 overwinning op Heinenoord heeft FC 's-Gravenzande een belangrijke stap genomen om afstand te nemen van de onderste regionen. Hoewel er meer tegenstand van Heinenoord werd verwacht was het voor FC 's-Gravenzande een eenvoudige overwinning.
In de 13e minuut opende Twan van Meerten de score 1-0 terwijl Yuri Wesfhoff in de 31e minuut de 2-0 voor zijn rekening nam. In de 63e minuut zette Heinenoord zelf de 3-0 op het score bord door een eigen doelpunt.
De achterhoede onder leiding van Frank de Bruijn hield de linies gesloten waardoor Heinenoord niet tot scoren kwam.
De technische staf onder leiding van Robin Knoester en de leden van de Business Club 's-Gravenzande kozen Frank de Bruijn tot "Man of the Match".

Uit handen van vice voorzitter Henk van Berkel en Aart den Haan ontvangt Frank de Bruijn de felicitaties en de bijbehorende prijs gesponsort door 't Haantje