Domingos Lopes de Brito Man of the Match FC 's-Gravenzande - Zwaluwen 1 - 0

21 december 2013

Een prachtige afsluiting van het jaar 2013 met een 1 - 0 overwinning op Zwaluwen uit Vlaardingen. De eerste vijf wedstrijden in de hoofdklaase B nul punten en nu acht wedstrijden ongeslagen. Het in de eerste helft matig spelend Zwaluwen was niet opgewassen tegen het energiek spelende  FC 's-Gravenzande.

In de 40e minuut legde Domingos Lopes de Brito de basis voor de overwinning. Met een afstand schot waarbij de doelman van Zwaluwen de door het natte veld op stuiterende bal verkeerd beoordeelde kwam FC 's-Gravenzande op een 1-0 voorsprong.
Hoewel Zwaluwen de tweede helft beter in hun spel kwam en zeker de laatste minuten veel vuldig bij het doel van FC 's-Gravenzande was wisten ze uiteindelijk niet te scoren.
De technische staf onder leiding van Robin Knoester en de leden van de Business Club 's-Gravenzande kozen Domingos Lopez de Brito tot "Man of the Match".

Uit handen van voorzitter Rob Mesken ontvangt Domigos Lopez de Brito de felicitaties en de bijbehorende prijs gesponsort door 't Haantje