Michiel van den Berg Man of the Match FC 's-Gravenzande SteDoCo 3 -1

18 januari 2014

Tegen SteDoCo uit Hoornaar is FC 's-Gravenzande het nieuwe jaar 2014 en de tweede  helft van de competitie  prima begonnen. FC 's-Gravenzande is nu negen wedstrijden ongeslagen en staat in de tweede periode in punten gelijk met RVVH maar met een beter doelsaldo op de eerste plaats. Een grote bijdrage voor de overwinning werd geleverd door de goed spelende Michiel van den Berg. In de 45 minuut  van de eerste helft verzilverde hij de strafschop 1-0.

In de 53 minuut kwam FC 's-Gravenzande op 2-0 voorsprong door een eigen doelpunt van SteDoCo. Nog geen 5 minuten later verkleinde SteDoCo de voorsprong door een fraai doelpunt. 2-1. Na een snelle uitbraak vanaf de middenlijn in 77 minuut was het weer Michiel van den Berg die raak schoot en FC ’s-Gravenzande op een 3-1 voorsprong zette.

De technische staf onder leiding van Robin Knoester en de leden van de Business Club 's-Gravenzande kozen Michiel van den Berg tot "Man of the Match".

Uit handen van voorzitter Rob Mesken ontvangt Michiel van den Berg de felicitaties en de bijbehorende prijs gesponsort door 't Haantje