Domingos Lopes de Brito Man of the Match FC 's-Gravenzande - Deltasport 2 - 1

22 februari 2014

FC 's-Gravenzande doet goede zaken. Door de 2 - 1 overwinning op Deltasport uit Vlaardingen staan we bovenaan het rechter rijtje van de Hoofdklasse B. Met name Domongos Lopes de Brito maakte het verschil met het tweede doelpunt. Met een prima pass stuurde van Frank de Bruijn Domingos vooruit. Met  een "hakje" op de linker vleugel passeerde hij de verdediging van Deltasport en vanuit een moeilijke hoek schoof hij de bal resoluut achter de doelman van Deltasport.

Deltasport probeerde met man en macht de achterstand weg te werken maar FC 's-Gravenzande stond geen treffer meer toe. Eindstand 2 - 1.

De technische staf onder leiding van Robin Knoester en de leden van de Business Club 's-Gravenzande kozen Domingos Lopez de Brito tot "Man of the Match".

Uit handen van Aart den Haan van 't Haantje ontvangt Domigos Lopez de Brito de felicitaties in het bijzijn van voorzitter Rob Mesken met de bijbehorende prijs gesponsort door 't Haantje