Michiel van den Berg Man of the Match FC s-Gravenzande Achilles Veen 1-0

23 maart 2014

Onder het genot van drankje en een prima verzorgd “Walking diner” verzorgd door de "Noviteit" uit Monster kozen de gasten van de Sponsor dag van Koppert Machines samen met de Business Club leden en de technische staf Michiel van den Berg tot Man of the Match.

Het winnende doelpunt van Michiel van den Berg in de 25e minuut was uiteindelijk voldoende voor de drie kostbare punten waardoor de FC 's-Gravenzande na de twee uit nederlagen weer afstand kan nemen van de gevarenzone. In de eerste helft startte FC ’s-Gravenzande sterk aan de wedstrijd maar in de tweede helft kon FC ’s-Gravenzande  met kunst en vliegwerk de nul  met moeite vast houden.

Paul Koppert  feliciteerde Michiel van den Berg en overhandigde de prijs van de Man of the Match gesponsort door ’t Haantje

Namens de organisatie van de Sponsor dag en A-selectie van FC ’s-Gravenzande bood aanvoerder Frank de Bruijn de directie van Koppert Machines & Zonen een aandenken aan in verband met deze sponsordag.

De maker hiervan gaf de volgende uitleg over dit fraaie kunstwerk: ”de samenwerking tussen de directie van Koppert Machines & Zonen en FC ’s-Gravenzande omhoog tillen door en bundeling van krachten, zo kunnen wij met elkaar heel veel aan”, en daar sluit FC ’s-Gravenzande zich graag bij aan.