Danny Koning Man of the Match FC 's-Gravenzande - RVVH 0 - 0

12 april 2014

Keeper Danny Koning Man of the Match in de wedstrijd FC 's-Gravenzande - RVVH 0-0 dat vertelt iets over de wedstrijd. FC 's-Gravenzande was zeer tevreden met dit resultaat want mede door het goede werk van Danny Koning reisde RVVH teleurgesteld na hun 10e gelijkspel af naar Ridderkerk.
Danny was deze middag voor RVVH niet te passeren met goede reddingen in de eerste helft maar zeker in de tweede helft wist hij z'n doel tot grote telleurstelling van RVVH schoon te houden.

De technische staf onder leiding van Robin Knoester en de gasten van Inter Actief Groep Sponsordag samen met de leden van de Business Club 's-Gravenzande kozen Danny Koning tot "Man of the Match".