Jasper van Dijk Man of the Match FC 's-Gravenzande - Oranje Wit 3 -1

03 mei 2014

Opluchting en tevredenheid bij FC ’s-Gravenzande na afloop van de laatste thuiswedstrijd tegen Oranje Wit. Bij winst op de mannen uit Dordrecht zou een langer verblijf in de hoofdklasse veilig gesteld zijn. FC ’s-Gravenzande deed wat het moest doen, en won en wel met 3 -1 van Oranje Wit.
In de 17e minuut een doelpunt van Michiel van den Berg, vanaf links schoot hij de bal vanaf een meter of 30 in de rechterbovenhoek. In de 58e minuut wist FC ’s-Gravenzande de voorsprong te vergroten. Op aangeven van Roy Vermolen was het Yuri Westhoff die het afmaakte: 2-0. Oranje Wit bracht de stand in de 78e minuut op 2 -1. In de 83e minuut scoord  Ricoberto Luijando, uit een hoekschop van Michiel van den Berg: 3-1.

De technische staf onder leiding van Robin Knoester en de gasten van Noordam Plants Sponsordag samen met de leden van de Business Club 's-Gravenzande kozen Jasper van Dijk tot "Man of the Match".

Uit handen van Rob Meskens  voorzitter van de Business Club 's-Gravenzande ontvangt Jasper van Dijk de felicitaties met de bijbehorende prijs gesponsort door 't Haantje