Danny Koning Man of the Match FC 's-Gravenzande - Ter Leede 0 -2

13 september 2014

Keeper Danny Koning Man of the Match verteld iets over de verloren wedstrijd tegen Ter Leede. De twee ploegen hielden elkaar in het veld goed in evenwicht en kregen beide een handvol kansen. Voor Ter Leede was Danny Koning tot de 65e minuut een niet te passeren sluitpost. Met enkele fabelachtige reddingen hield hij de thuisploeg in de race voor een overwinning. Buiten de bereik van de keeper kwam de bal door een scrimmage over de doellijn en kwam Ter Leede op een 0-1 voorsprong.

FC ’s-Gravenzande verzuimde te scoren, zowel in de eerste als in de tweede helft werden er grote kansen gemist. In de 77e minuut verdubbelde Ter Leede de verhouding door de spits die alleen op Danny Koning kon aflopen en de keeper kansloos liet. Hiermee werd ook de eindstand van 0-2 bepaald. De aanwezige gasten van de Business Club Ter Leede in het Business Home gingen gevuld met prijzen van de loterij en drie punten in de zak na een gezellige derde helft, waarbij nog menig netwerk en uitwisselen van ervaringen werd verricht, tevreden naar huis.

Een opmerkelijk oproep van Danny Koning bij het uitreiken van de cheque beschikbaar gesteld door boetiek het Haantje door voorzitter Rob Mesken. Danny vond uiteraard dat de kansen onnodig onbenut zijn gebleven, maar vooral dat er te weinig ondersteuning en beleving in zowel de ploeg maar ook vanaf de tribunes en langs het veld van de supporters aanwezig was. De trouwe sluitpost deed een oproep om het team te steunen met aanmoedigen vanaf de zijlijn, hij opperde dat het team dit heel hard nodig heeft. Het eerste team heeft nu de eerste twee wedstrijden verloren, maar waren in beide duels zeker niet kansloos. Volgens Danny is een herhaling van de vijf nederlagen op rij in het vorig seizoen zeker niet nodig, echter dan moet de beleving in de ploeg terugkomen waarbij de hulp van de 12e man werd gevraagd.

Uit handen van voorzitter Rob Mesken ontvangt Danny Koning de felicitaties van de Business Club 's-Gravenzande met de bijbehorende prijs gesponsort door 't Haantje