Darlison Gerardus Man of the Match FC 's-Gravenzande - FC Rijnvogels 1 - 3

27 september 2014

In de wedstrijd FC 's-Gravenzande FC Rijnvogels (1 - 3) was FC 's-Gravenzande zeker een groot deel van deze wedstrijd de betere ploeg  maar de 's-Gravenzanders verzuimden de gecreeerde kansen in doelpunten te verzilveren. Dit deed FC Rijnvogels wel en haalde een veel hoger rendement uit de kansen. Kort voor rust, nadat de bal  twee keer de lat geraakt had  schoot FC Rijnvogels de bal achter doelman Danny Koning van FC 's-Gravenzande 0-1. In  de 49e minuut werd er voor de twee maal gescoord. 0-2. Een kwartier voor het einde scoorde  FC Rijnvogels voor de derde maal 0-3. Door een benutte strafschop bracht Jasper van Dijk de eindstand op 1-3.  FC 's-Gravenzande bezet nu "puntloos" de onderste plaats in de hoofdklasse B.

De leden van de Business Club 's-Gravenzande in samenwerking met de Technische staf kozen Darlison Gerardus tot Man of the Match.

Uit handen van voorzitter Rob Mesken van de Business Club 's-Gravenzande ontvangt Darlison de felicitaties  met bijbehorende prijs van 't Haantje