Jasper van Dijk Man of the Match FC s-Gravenzande Smitshoek 2 - 0

11 oktober 2014

Zaterdag 11 oktober hingen er letterlijk en figuurlijk donkere wolken boven het Juliana Sportpark. Beide vervlogen na het eerste fluitsignaal, de zon ging schijnen en alle ingrediënten waren aanwezig voor een heerlijke voetbalmiddag. Een volgepakt Business Home was het resultaat van de belactie waarvoor vele leden lovende woorden spraken.

 

 

 

De wedstrijd werd ook een afgetekende overwinning, echter de spanning duurde nog te lang door het niet benutten van vele kansen waardoor de uitslag niet de verhouding in veld aangaf.

Gelukkig was de keuze van de ‘Man of the Match’ weer een moeilijke opgave.

 

 

 

Maar er was er maar één die er recht op had. Hij nam de ploeg op sleeptouw als een echte aanvoerder en tekende zelf voor de 2-0. Dit zou later ook de eindstand betekenen. Jasper van Dijk groeide in de wedstrijd als heerser van het strafschopgebied met zijn naamgenoot Dennis van Dijk aan zijn zijde. Echter mocht de ploeg reken op onze betrouwbare sluitpost waardoor de 0 op het scorebord bleef staan. Vooral in de tweede helft heeft het team het met elkaar gedaan, elke minuut was er gezamenlijke strijd om de punten in ’s-Gravenzande te houden en die hatelijke 0 punten in de stand weg te werken. Mooi meegenomen is dat de FC ’s-Gravenzande de rode lantaarn heeft overgedragen aan het Zeeuwse Kloetinge.  

 

Jasper ontving van voorzitter Rob Mesken de waardebon beschikbaar gestelde door boetiek ’t Haantje’. De aanvoerder sprak het gezellige een bomvolle Business Home toe en stak het hele team nog een hart onder de riem. 

 


« terug
Hosting, design & ontwikkeling door Komplot.