BC 's-Gravenzande Nieuwjaarsreceptie 7 januari 2015

07 januari 2015


Business Club ’s-Gravenzande en Business2gether hebben op woensdag 7 januari jl in hun  eigen Business Home op het Juliana Sportpark de  5e nieuwjaarsreceptie gehouden.
Ruim zeventig Business Club leden, bestuur en commissie leden en het bestuur van de FC ’s-Gravenzande waren aanwezig en hebben elkaar een voorspoedig, gezond en ook sportief 2015 toegewenst.

Onder het genot van een drankje en prima verzorgde hapjes door de dames van de  Business Club heeft voorzitter  Rob Mesken de aanwezige toegesproken.

 

 

Geachte leden van de Business Club ’s-Gravenzande en Business2gether, commissieleden, leden van het bestuur, partners en overige gasten. Graag heet ik u , namens het gehele bestuur, van harte welkom op onze  gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van de Business Club ‘s- Gravenzande en Business2gether, in ons sfeervolle, gezellige en altijd druk bezochte Business Home. Fantastisch dat jullie hier allemaal aanwezig zijn om het nieuwe jaar, 2015 met elkaar in te luiden. Een speciaal woord van  welkom aan de bestuursleden van FC ’s-Gravenzande

Als eerste wil ik beginnen met het feliciteren van een van onze leden, ik wil graag Vincent vd Lans naar voren vragen. Vincent nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wij wensen jouw namens het bestuur en commisieleden nog veel gezondheid en geluk voor in de toekomst.


Ik wil beginnen met u allen een mooi, succesvol, sportief en vooral liefdevol en gezond jaar toe te wensen.

Ik hoop van harte dat het jaar 2015 voor ons allen, en natuurlijk de club, een prachtig jaar zal worden, in alle opzichten.

Over het jaar dat voor ons ligt valt nog niet veel te zeggen, maar hebben wij wel een visie en hopen we dat alles wat we voor ogen hebben, uit mag komen.

Graag wil ik beginnen met een terugblik op 2014: 
Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar wat betreft de georganiseerde events.
Het Event (het verlengde van de A4) was een schitterend en leerzaam event, In het dagelijks leven staan wij er niet bij stil wat er bij komt kijken en hoe hoog de kosten zijn  om dit stukje weg aan te leggen.


De afsluiting in het Business Home was ook weer een geslaagd en gezellig einde van een prachtige dag.

Bij Het Event (Scheveningen) hier kon ik helaas niet bijzijn, maar het was wederom een succes. Dit event had het slogan dat er zoveel bezienswaardigheden dicht bij huis zijn waar men geen weet van heeft.

Ook hier veel positieve reacties, en een mooie afsluiting in het Business Home.

Om dit allemaal in goede banen te leiden hebben wij als bestuur en commissieleden besloten om deze zomer de bar aan te passen, aangezien wij de events afsluiten in het Business Home was de werksituatie achter de bar niet optimaal en aan de bar was er te weinig plek om gezellig te zitten.


Ook op commercieel vlak hebben wij stappen gemaakt: (meer aandacht voor de leden)Het opzetten van een nieuwsbrief.
Belacties naar de leden voor bepaalde wedstrijden en events.

Gebruik van sociaal media.(Twitter)

Volg BC 's-Gravenzande op Twitter

BC 's-Gravenzande @bcsgravenzande 

De homepage van de Business Club is direct te zien op de homegage van FC ’s-Gravenzande.

Samenwerking met de CCZ.
Wij zijn hier in september 2014 mee gestart, het resultaat mag er dan ook zijn: een Groeiend aantal bezoekers op de website en ondanks de opzegging van een aantal leden hebben wij toch een groei van leden in de Business Club weten te realiseren van 10%.

Daarom wil ik als voorzitter alle bestuur- en commissieleden hartelijk bedanken voor hun inzet, er is veel vrije tijd in gaan zitten. Maar alles werd met veel enthousiasme uitgevoerd, niets was te veel. 

De kwaliteit van de events was dit jaar, naast het enthousiasme, wederom van een hoog niveau. Dit hebben diversen leden mij regelmatig bevestigd en hiervoor ons bedankt. Deze kwaliteit  kan alleen maar bewerkstelligd worden door…..en met enthousiaste en kundige mensen. Nogmaals bedankt voor jullie inzet. 

Voor 2015 kunnen we alvast het eerste Events bekend maken:
Wij hebben gekozen voor de Maasvlakte 2, hier zijn wij al eerder geweest tijdens de aanleg in 2011.

Een hoogwaardig standje techniek op zowel logistiek en waterbouw, de voor bereidingen zijn in volle gang dus dit beloofd wederom een mooi event te worden. Helaas is dit uitje naar de Maasvlakte nog onder voorbehoud omdat de terminal van de APM nog niet geopend is en zij  nog geen officieel toestemming hebben  om groepen bezoekers toe te laten. Maar door ons netwerk zitten wij dicht bij het vuur en gaan er vooralsnog er van uit dat dit gaat lukken!

In zake het beleid van de Business Club en Business To Gether hebben jullie leden bij het bezoek aan het Business Home gemerkt dat er wat is veranderd:

Bij de toegang wordt iedereen gecontroleerd op zijn pasje, ook wordt er voor  de thuiswedstrijd besproken wie buiten onze leden aanwezig zullen zijn in het Business Home. Leden van de Business Club van de tegenpartij, maar ook mensen die geïnteresseerd in onze Business Club. (Prospects)


Mochten jullie leden een kennis of relatie hebben die geïnteresseerd is in onze club en graag een keer een wedstrijd vanuit het Business Home willen bijwonen.

Laat het ons weten zodat wij hem of haar netjes en op een gepaste wijze kunnen ontvangen.Wat betreft  een verantwoord financieel beleid  met betrekking op het Business Home zijn  wij aan het onderzoeken hoe andere Business Clubs  hier mee omgaan.

De laatste jaren hebben wij gemerkt dat de vrijwillige bijdrage (het bekende spaarvarken) weinig heeft bijgedragen (het zijn altijd de zelfde die er geld in stopte). Zodoende zullen er wat veranderingen gaan plaatsvinden als het gaat om ons financieel beleid.

Om de kwaliteit van de Business Club te blijven waarborgen zijn wij een andere module aan het opzetten, dit uit belang voor de vereniging en onze kwaliteit. Wij zullen de leden in de loop van het jaar op de hoogte houden inzake deze ontwikkelingen.

Goed bezig, dat zijn wij.
Al onze eerste elftallen spelen hoofdklasse, en dat zegt toch wel iets. Ik ben er zeker van dat we die positieve lijn ook in 2015, en vele jaren daarna, kunnen doorzetten. Daar wil ik.....en uit mijn naam.....mijn geweldige bestuur en commissieleden.... ons steentje aan bijdragen, en ik vertrouw erop:

U ook? 
Laten we van  2015 met elkaar een geweldig mooi jaar maken.
Bedankt voor uw aandacht en maak er nog een gezellig avond van en veel goede zaken!

« terug
Hosting, design & ontwikkeling door Komplot.