BC 's-Gravenzande Nieuwsbrief februari 2015

27 februari 2015


Ontslag trainer Knoester

Het ontslag van trainer Knoester is volop in het nieuws. Als bestuur van de Business Club zijn wij geen partij in de besluitvorming omtrent een dergelijke beslissing. Het bestuur van de Business Club heeft de verantwoording om u als lid van de Business Club te voorzien van goede, correctie informatie. Echter op dit moment behouden wij ons tot de officiële verklaring van het bestuur op de website van de vereniging. Steun en support aan de vereniging, vooral voor de vele vrijwilligers, maar ook voor de spelers, is in onze visie belangrijker op dit moment dan meningen en kritiek. 


 

Vierlandentoernooi op het Sportpark

De Organisatie Voetbal Evenementen heeft het wederom voor elkaar gekregen om een interland te mogen organiseren op het Juliana sportpark. In combinatie met ASHW uit Henkdrik Ido Ambacht worden er zes wedstrijden gespeeld tussen de teams van de Verenigde Staten, Tsjechië, Ierland en Nederland door spelers onder de 16 jaar. Alle Business Club leden hebben een kaart ontvangen met een uitnodiging voor de wedstrijd op vrijdagavond 13 maart tussen Ierland en Nederland. Voorafgaande aan de wedstrijd staat er een buffet voor u klaar en tijdens de wedstrijd kunt u vanaf het Business Home, onder het genot van een drankje, de wedstrijd bekijken. U kunt zich opgeven om bij dit event aanwezig te zijn via Martin van Doorne, email doornem@kabelfoon.nl Verdere informatie kunt u terug vinden op onze website www.bc-sgravenzande.nl

 

 Aan het woord

 

Koppert Machines & zonen – Arie Koppert

In de nieuwsbrief van februari is Arie Koppert van het gelijknamige bedrijf Koppert Machines & zonen aan het woord. Eigenlijk behoeft Arie Koppert, lid van de Business Club en bestuurslid van Business 2 Gether, geen introductie. Koppert Machines is al bijna 20 jaar sponsor van onze club en vanaf het eerste moment na de oprichting van onze fusieclub is het bedrijf de hoofdsponsor van onze vereniging. Het bezoek van het kantoor aan de Vlotlaan in Monster is op zich al een ervaring. Op de derde etage is er een prachtig uitzicht over de monding van de waterweg die duidelijk zichtbaar is. De schepen die Rotterdam aandoen zie je op zee aan komen varen. Het daarachter gelegen tweede Maasvlakte zie je de containers in de kranen hangen. Aan de andere kant de skyline van Den Haag, Delft en Rotterdam met veilig daartussen het ‘Westland’.  


´Ach jo, het is toch leuk bij onze vereniging´, glimlacht Arie Koppert. Het is mij niet om mijn naamsbekendheid. Maar ik vind dat je als ondernemer het maatschappelijk belang ook moet ondersteunen. In mijn geval is dit de voetbal geworden, waarom? Waarschijnlijk de overtuigingskracht van de commerciële mensen in de vereniging, lachte Arie. Maar wat mij nu op dit moment echt een tevreden sponsor stelt is de organisatie voor de jeugd. ‘Wij moeten niet vergeten wat de club hier allemaal voor doet’, waarschuwde Arie. Niet te snel kwarren, er steken heel veel mensen hun handen voor uit de mouwen en er wordt ook iets goeds voor neer gezet. Arie meent dat de jeugd beter af is op een voetbalveld dan hangen in het dorp, en dat kost voor de vereniging geld. Daarvoor heb je sponsoren nodig! ‘Maar het kan ook niet zonder vrijwilligers’, gaat Arie Koppert verder. Daar moet de vereniging zuinig mee omgaan!

Op de vraag wat Arie Koppert denkt van het niveau van het eerste elftal is hij helder. Eerlijk gezegd geef ik niet veel om voetbal, beantwoord Arie. Maar het beleid van de vereniging is meer eigen jeugd in het eerste elftal. Het maakt het mij niet zo veel uit op welk niveau ze voetballen, als zij hun best maar doen, meent hij. Kijk nou afgelopen zaterdag, en Arie begint zichtbaar enthousiast te glunderen. ‘Dit was toch een beste prestatie van de mannen’. Strijd en goed voetbal, prima zo. Arie Koppert doelde op het gelijkspel op zaterdag 21 februari tegen de koploper Katwijk.  

Koppert Machines en Zonen B.V. is specialist in het ontwerpen, fabriceren, leveren en installeren van specifieke machines voor de land- en tuinbouw en boeketteriën. Geproduceerd in standaard vorm of conform de eisen van de opdrachtgever. Zo is het bedrijf begonnen met in 1983 met een zaaimachine,  maar naast het machinaal zaaien ontwikkeld het bedrijf ook machines voor het oogsten van producten, het verwerken en het verpakken van producten. Bij het verpakken is de volgende schakel in keten ook meegenomen in de ontwikkeling van de machines. Door de producten in een bepaalde maat en vorm te verpakken wordt de interne en extern logistiek ook efficiënter en goedkoper. Zoals u leest, een zeer uitgebreid pakket aan machines, zelf ontworpen en ontwikkeld, elk op maat gemaakt voor de opdrachtgevers over de gehele wereld.

 

Arie Koppert verteld dat er in het bedrijf bijna geen verloop in het personeelsbestand is. De aanwas is jeugd, vooral stagiaires krijgen in het bedrijf een kans om zich te bewijzen. Maar ook mensen van de club, glundert Arie. Je weet wel wie, die hoeft geen introductie.

 

Het bedrijf Koppert Machines & zonen wordt geleid door een directie wat bestaat uit Arie Koppert en zijn zonen Emiel en Paul Koppert.

 

Het bezoek aan Arie Koppert wordt afgerond met een gesprek over de Business Club. ‘Jullie zijn het afgelopen 1 ½ jaar echt goed bezig. De events zijn zeer goed verzorgd, daar is niets op aan te merken, verteld Arie. En dit is niet om het verhaal mooier te maken, meende Arie. Het is echt zo, dit zal ik altijd bevestigen. Goed bezig, op naar meer leden en daardoor meer geld voor de club, gaf Arie Koppert mee als advies. Onder de indruk van het gesprek schoot het nemen van foto’s er helemaal bij in.

 

Gaan wij zaterdag winnen, vraagt Arie bij de laatste handdruk. Gezien de stijgende lijn heb ik er de volste vertrouwen in!, vertel ik hem. 

 

Pasjescontrole Business Home

De jongens van de controle aan de deur bij het Business-Home, tijdens de thuiswedstrijden van het 1e elftal, hebben nog veel moeite dat er leden hun leden pas niet tonen. Ook de introducees lopen incidenteel gewoon door. Dit kan niet de bedoeling zijn. Gaarne uw leden pas tonen bij het bezoek aan het Business Home. De jongens staan er niet voor niets.

 

Kibbeling avond

Donderdagavond 12 maart a.s. organiseert de supportersvereniging de jaarlijkse Kibbeling avond. De vader van doelman Danny Koning zal verse vis, welke ’s morgens aangeleverd is in de haven van Scheveningen, op oud Scheveningens recept bereiden in de keuken van de kantine. Dezelfde Jaap Koning trakteert ons in het Business-Home ook regelmatig op al de lekkernij uit de zee. Onze bewondering in het enthousiasme en kennis, maar vooral dank aan Jaap Koning is zeker op zijn plaats.

Alle leden van de Business Club zijn hiervoor van harte welkom om dit heerlijke stukje vis te komen proeven in de kantine van de vereniging. De avond begint om 20:30 uur.

Programma Business Club ’s-Gravenzande

05-03-2015 20.00 uur Bestuur- en commissievergadering
12-03-2015 20.00 uur DB FC ’s-Gravenzande - Bestuur- en commissievergadering
13-03-2015 17.00 uur Event Ierland – Nederland < 16 jaar (Business Home)
26-03-2015 20.00 uur Bestuursvergadering
19-02-2015 20.00 uur Bestuur- en commissievergadering

 

Programma FC ’s-Gravenzande

28-02-2015     14.30 uur        Smitshoek -  FC ’s-Gravenzande
03-03-2005     19:30 uur        Graaf Willem 11 VAC  - FC ’s-Gravenzande (Haagl. Cup)
07-03-2015     14.30 uur        FC ’s-Gravenzande - XercesDZB
14-03-2015     17.00 uur        FC ’s-Gravenzande - HBS (kwartfinale beker)
21-03-2015     14.30 uur        Spijkenisse -  FC ’s-Gravenzande
28-03-2015     14.30 uur        FC ’s-Gravenzande - Kloetinge


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« terug
Hosting, design & ontwikkeling door Komplot.