BC 's-Gravenzande Nieuwsbrief januari 2015

22 januari 2015

Een nieuwjaar met volop kansen

Wat zou het jaar 2015 de Business Club gaan bieden? Eén is zeker, het wordt een jaar met volop kansen.  Punten die verbeterd kunnen worden, maar ook nieuwe wegen die de Business Club in zal slaan. Het bestuur en commissie heeft er veel zin in om ook dit jaar weer, voor haar leden, mooie en interessante events te organiseren. Het doel ‘Meer aandacht voor de leden’ krijgt ook alle ruimte en aandacht,  te beginnen met de nieuwsbrief van januari 2015.

Nieuwjaarsreceptie woensdag 7 januari 2015

De nieuwjaarsreceptie op woensdag 7 januari is goed bezocht. De nieuwjaarstoespraak van voorzitter Rob Mesken had alle aandacht van de aanwezige leden. De nieuwjaarstoespraak is in zijn geheel te lezen op de website www.bc-sgravenzande.nl

Aan het woord

E-Payroll – Reinier Persoon

In de nieuwsbrief van januari is Reinier Persoon van E-Payroll aan het woord. Gelukkig was er een gaatje in zijn drukke agenda te vinden voor een gesprek op het kantoor aan het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande. ‘Ja, zegt Reinier, ik heb een drukke agenda’. Niet alleen mijn zakelijke agenda is goed gevuld, maar mijn gezinsleven vergt ook veel tijd. Tijd vrij maken voor mijn gezin doe ik graag en vind ik belangrijk, meldt Reinier. Het bedrijf is voor mij belangrijk, laat dat duidelijk zijn, maar het gezin staat bij mij op de eerste plaats. Op de zaterdag ben ik niet veel te vinden op de voetbal, deze dag staat in het teken van het gezin.

Reinier vertelt over de overeenkomst tussen E-Payroll en Persoon Administratie en Advies. ‘Ik ben mede eigenaar van E-Payroll samen met Gert van de Sar’, legt Reinier uit. Het kantoor van E-Payroll is in Poeldijk op het ABC terrein gevestigd. ‘Daar ben ik altijd op maandag aanwezig’, gaat Reinier verder. Wij zijn een leuk team mensen die aan weinig woorden genoeg heeft om aan de slag te gaan voor de klanten, meent Reinier. De marktsegmenten waarin E-Payroll actief is zijn transport, bouw en de tuinbouw. Wij zijn geen uitzendbureau maar wij houden ons bezig met ontzorgen van onze klanten. Niet alleen payroll van flexwerknemers maar wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid aan hun medewerkers een vast arbeidscontract aan te bieden, gaat Reiner verder. De klant heeft hierdoor de mogelijkheid om medewerkers te binden aan het bedrijf en wij ontzorgen de klant hierbij bijvoorbeeld in zaken zoals begeleiding van werknemers met verzuim. Hierdoor maken wij ons onderscheidend van onze concurrenten.

Dit  onderscheidende heeft de Business Club ook, vind Reinier. ‘Business Club ’s-Gravenzande maakt zich onderscheidend door haar uitstekende events’, gaat Reinier vol enthousiast verder. Gert van de Sar, Eric van de Spek of ik zelf zullen altijd proberen aanwezig te zijn bij een event. Dit is een fundament voor het succes van een Business Club, namelijk door onderscheidend te zijn. Het moet iets speciaals hebben om ondernemers te enthousiasmeren voor een Business Club. De georganiseerde events van de Business Club zijn daar een heel mooi voorbeeld van. ‘Ik krijg het niet voor elkaar om even met 100 man een rondleiding te krijgen op de Maasvlakte 2 of de aanleg van de A4’, zegt Reinier met volle overtuiging. Het is toch schitterend, dat via het netwerk van de Business Club leden de Business Club dit voor elkaar krijgt!

Op de vraag aan Reinier wat in zijn ogen een verbeterpunt zou zijn voor de Business Club, zegt Reinier: ‘Ik vind een verbeterpunt dat de leden beter herkenbaar moeten zijn voor de leden van de Business Club’. Het interview voor de nieuwsbrief is al een hele goede stap in die richting, maar ik vind dat de Business Club hier nog kansen laat liggen. Ik heb het ook niet uitgevonden, maar bedrijfspresentaties zou bijvoorbeeld een idee zijn. ‘Ha, ha’, lacht Reinier, ‘bij ons is het niet mogelijk om met 100 man langs te komen hoor’. Dat gaat niet passen in mijn kantoor. De bijdrage van de Business Club aan de vereniging vindt Reinier ook heel belangrijk. ‘Ik ga mij niet mengen in jullie beleid, maar dit mag deze Business Club niet uit het oog verliezen’, geeft Reinier als wijze raad mee.

Met deze woorden kwam het interessante  bezoek bij Reinier Persoon van E-Payroll ten einde. Een leuke afsluiter van dit gesprek was dat er bij Reinier een gefronst voorhoofd herkenbaar was met de gedachte: ‘Toch ga ik proberen meer bij de Business Club aanwezig te zijn’. Reinier, je bent van harte welkom in het Business Home, jouw bedrijf heeft zich bij deze al een klein beetje gepresenteerd!

Zoals u kunt lezen, wij als bestuur staan altijd open voor nieuwe ideeën of een wijze raad. Wend u zich bij één van de bestuursleden of stuur een email naar secretariaat@bc-sgravenzande.nl

Zou de nieuwsbrief van februari aan het woord komen in de Willem van Hofstraat? U leest het in de volgende editie!

De bal gaat weer rollen

De tweede helft van het seizoen staat voor de deur. De selectie heeft zich opgewarmd in het zonnige Zuid -Portugal aan de Algarve.  Vol goede moed gaan de mannen de strijd aan voor het lijfsbehoud in de hoofdklasse,. Het wedstrijdprogramma staat hieronder gepubliceerd. Kan het trainersduo  Knoester en Kraan nog  voor een verrassing zorgen? Het bestuur en commissie van de Business Club wenst alle spelers en de technische staf heel veel succes. Wij vertrouwen er op!

Pasjescontrole Business Home

Op de zaterdagmiddag bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal zal er voortaan pasjescontrole zijn bij de ingang van het Business Home. Voor het seizoen 2015-2016 zullen wij starten met nieuwe passen. Nieuwe leden krijgen een neutrale pas voor de wedstrijden van het lopende seizoen. De leden die deze pas nog niet ontvangen hebben of nog niet opgehaald gaarne zich aanmelden bij Martin van Doorne doornem@kabelfoon.nl

Programma Business Club ’s-Gravenzande

29-01-2015 20.00 uur Bestuur- en commissievergadering