BC 's-Gravenzande Nieuwsbrief december 2014

18 december 2014

Het einde van het jaar inzicht

Wij zijn in de donkere dagen voor kerst beland en het einde van het jaar is inzicht. De winterstop staat voor de deur, de eerst volgende wedstrijd van het 1e elftal is zaterdag 17 januari. Tijdens de winterstop zijn er in de vereniging nog tal van activiteiten, zoals Gala, Kerstmixtoernooi en Wintersportdag. Hierover is meer informatie te vinden op de website van de vereniging. Voor de Business Club zijn er geen activiteiten meer gepland dit jaar en het rest ons u vanuit de nieuwsbrief ook fijne feestdagen te wensen en een sportief, gezond en succesvol 2015!

 

 

 

Nieuwjaarsreceptie woensdag 7 januari 2015

Vooruitlopend op de Nieuwjaarsreceptie op woensdagavond 7 januari om 20:00 uur kan het bestuur terug kijken op een goed jaar. Ondanks de soms benarde situatie waar bepaalde branches en bedrijven in verkeren heeft de Business Club ’s-Gravenzande een stijgend aantal leden. Wij als bestuur ontvangen ook heel veel positieve feedback van de leden en dat geeft energie om met de ingeslagen weg door te gaan, maar het bestuur wil een nog betere performance voor haar leden en de vereniging. Hierover en nog meer zal aan bod komen tijdens onze Nieuwjaarsreceptie. Wij hopen op een groot aantal aanwezige leden, iedereen is van harte welkom! Verdere informatie vindt u op de uitnodiging.

 

 

Nieuwe leden Business Club ‘s-Gravenzande

De Business Club ‘s-Gravenzande heeft wederom een nieuw lid mogen verwelkomen. Bokxing IT B.V. is een onderneming dienstverlener in de ICT branche wat zich richt op het midden en klein bedrijf. Het bedrijf biedt totaaloplossingen voor bedrijf tot en vanaf 50 medewerkers in het Nieuwe Werken en The Cloud, oftewel Cloud Computing. Bokxing IT is gevestigd in Delft en heeft 7 medewerkers. Tom Lutigheid is Sales Manager en heeft zijn peilen richting het Westland gericht. Vanuit de samenwerking met VVSV Noordorp is onze Business Club bij Tom in het vizier gekomen en ziet veel overeenkomsten in de sfeer en cultuur van beide verenigingen.


 

Wij van bestuur heten Bokxing IT van harte welkom bij de Business Club ’s-Gravenzande en wensen hun sportiviteit, plezier en goede zaken.

 

www.bokxing-it.nl           

 

In het nieuws

Het Business Club lid Hortimat.com is te zien in het TV programma ‘Ondernemend Nederland’ van RTL 7. De eerste uitzending was zondag 14 december en wordt a.s. zaterdag 20 december om 13:00 uur herhaald.

 


 

Meer informatie via onze website: www.bc-sgravenzande.nl en via Twitter:  @bcsgravenzande 

 

Aan het woord

Meeùs Westland – Arjan van Staalduinen

In de donkere maand voor het einde van het jaar loop ik op een dinsdagmorgen het mooie pand binnen van Meeùs Westland aan de Vreeburghlaan in ‘s-Gravenzande. ‘Kom, we gaan lekker achter zitten’, verwelkomde Arjan van Staalduinen, adjunct directeur bij Meeùs, mij openhartig. Direct werd er een kop koffie onder mijn neus geschoven, het voelde allemaal zeer welkom. Ik vroeg Arjan of klantgerichtheid belangrijk was voor Meeùs, dit was een open deur intrappen. Ik kwam daarna bijna niet meer aan het woord.

Meeùs is een van de grootste onafhankelijke tussenpersonen in Nederland op het gebied van advies over en bemiddeling in verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

We werken voor bedrijven, ondernemers, (semi-)overheden, vrije beroepsbeoefenaren en voor particuliere klanten. Wij adviseren onze klanten, ging Arjan verder, over hoe ze goed om kunnen gaan met risico's, bieden daar oplossingen voor, komen op voor de financiële belangen van onze klanten en nemen zorgen uit handen. In de gekozen markten en doelgroepen streven wij naar marktleiderschap. Onze strategie heeft vier pijlers: loyale klanten, betrokken medewerkers, eenvoudige werkprocessen en een duurzame winstgevendheid.

 

 

 

Op de vraag wat betekend de Business Club ’s-Gravenzande voor een landelijke organisatie als Meeùs, onderdeel van Unirobe Meeùs Groep (UMG) met ruim 1500 medewerkers. Arjan vertelde dat Meeùs met veel plezier lid is sinds de oprichting van de Business Club ’s-Gravenzande in 2010. ”Ik kom er graag”, vertelde Arjan heel enthousiast. Het informele karakter van de Business Club is iets wat hij zeer op prijs stelt. De sfeer is er één van “Ouwe Jongens Krentenbrood” en dit is in een Business Club van groot belang. Immers als de sfeer en onderlinge verhoudingen goed zijn dan biedt de Business Club een goede basis en een fijne omgeving om ontspannen te kunnen netwerken. De evenementen die door de Club georganiseerd worden zijn heel mooi. Je komt op plaatsen waar je normaliter niet komt of kan komen. Volgens Arjan ziet hij een verbeterpunt voor de Business Club dat de leden herkenbaar moeten zijn voor elkaar. Dat weet je tegen wie je staat te praten en zijn de leden, zeker de nieuwe leden, nog toegankelijker. Zou een smoelenboek niet iets zijn voor de Business Club, vroeg hij. Mmm waar heb ik dat meer gezien… Ik vertelde Arjan dat dit onderwerp op de actielijst staat bij het bestuur.

 

 

 

Terugkomend op het begin van het gesprek, klantgerichtheid, vertelt Arjan dat Meeùs dicht op de klanten wil zitten. Eigenlijk een vergelijk met de Business Club. ‘Ga bij de leden op de koffie, zoals wij doen bij onze klanten’, sprak de lichaamstaal van Arjan. Maar niet alleen klantgerichtheid, ook focus ging Arjan verder. Dankzij onze gespecialiseerde adviseurs kunnen wij snel inspelen op ontwikkelingen in bepaalde bedrijfssectoren. Zo is het kantoor in ’s-Gravenzande onder meer specialist op het gebied van de Glastuinbouw, Tuinbouwtoeleveringsbedrijven en Transportbedrijven.

Weet je wat ik ook zo mooi vind aan de Business Club, vroeg Arjan. ‘Het maakt niet uit wie je bent en hoeveel je aanwezig bent, je bent er altijd welkom.' Laatst vroeg Johan van Staalduinen aan mij ‘Tegen Quick Boys ben je er wel hé!’. Dat was echt gezellig, ik kom niet veel op zaterdag, maar ik zou dat meer moeten doen. Het was top in het Business Home, iets te laat thuis maar ik had het prima naar mijn zin. Maar ja, de zaterdag heb ik eigenlijk altijd wel wat te doen. Ik vertelde dat hij met de Nieuwjaarsreceptie geluk heeft, want die is op woensdagavond 7 januari. Arjan beloofde mij bij het afscheid dat hij bij de Nieuwjaarsreceptie aanwezig zal zijn. Misschien ook bij wat meer zaterdagmiddagen, zei hij met een glimlach.

Het was wederom een leuk bezoek aan een trouw lid van de Business Club. Wij als bestuur krijgen van positieve feedback, zoals hier beschreven van Arjan van Staalduinen, veel energie om door te gaan met de ingeslagen weg en de verbeterpunten, die er uiteraard zijn, aan te gaan!  

 

Pasjescontrole Business Home

 


 

Op de zaterdagmiddag bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal zal er voortaan pasjescontrole zijn bij de ingang van het Business Home. Voor het seizoen 2015-2016 zullen wij starten met nieuwe passen. Nieuwe leden krijgen een neutrale pas voor de wedstrijden van het lopende seizoen. De leden die deze pas nog niet ontvangen hebben of nog niet opgehaald gaarne zich aanmelden bij Martin van Doorne doornem@kabelfoon.nl

 

 

 

Programma Business Club ‘s-Gravenzande
07-01-2015     20.00 uur        Nieuwjaarsreceptie in het Business Home

Programma FC ’s-Gravenzande

17-01-2015     14.30 uur        FC ’s-Gravenzande – vv Nootdorp (vriendschappelijk)

24-01-2015     14.30 uur        Ter Leede - FC ’s-Gravenzande

31-01-2015     14.30 uur        FC ’s-Gravenzande - SHO

 

 

 

Volg BC 's-Gravenzande op Twitter

BC 's-Gravenzande @bcsgravenzande    

 

 

 

 


 

 

 

« terug
Hosting, design & ontwikkeling door Komplot.