BC 's-Gravenzande Nieuwsbrief novembr 2014

15 november 2014

 

 

Nieuwsbrief november 2014

 

 Event Scheveningen ‘Verrassend Dichtbij’

 

Inmiddels is het event al weer 1 ½ week achter ons. Het was een groot succes, ruim 90 mensen in Scheveningen en ’s avonds in het Business Home ruim 100. De vele complimenten van alle leden heeft ons goed gedaan. Hier krijgen wij weer energie van om aan het volgend event te gaan werken.


 

Een geslaagd event doen wij als bestuur en commissieleden niet alleen, daar hebben wij de Business Club leden voor nodig. Bij dit event was er duidelijk dat alles klopte, iedereen was enthousiast,  het event had inhoud en genoeg gelegenheid tot netwerken en plezier hebben. Dit alles maakt een event tot een geslaagd event.

 

De ruimte in de Business Home gecombineerd met de bestuurskamer blijkt prima locatie is om een event af te sluiten. Hierdoor geef je de leden die er overdag er door drukte niet bij kunnen zijn wel de kans om ’s avonds wel aan te sluiten. Ook dat zien wij als zeer positief.

 

Alle aanwezigen bedankt voor alle medewerking en wij zeggen: En door!

 

Het verslag met de foto’ s staan op de website: www.bc-sgravenzande.nl

 

 

 

Nieuwe leden Business Club ‘s-Gravenzande

 

De Business Club ‘s-Gravenzande heeft twee nieuwe leden mogen verwelkomen.

 

              

 

TWD Temporary Works Design

 


 

TWD is een technisch advies en ontwerp bureau in de offshore business. Het bedrijf heeft 70 medewerkers die zich bezig houden met het bedenken, berekenen en ontwerpen voor oplossingen of aanvragen van de klant. Zij hebben diversen opdrachten uitgevoerd voor scheepsbouwer  IHC i, het bedrijf wat de Business Club vorig jaar heeft bezorgd.

 

Directeur en contactpersoon van het bedrijf is Martijn Koppert.

 

 

Japal Trans

 


 

Een vertrouwd gezicht op de Westlandse wegen is Japal Trans. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van bloemen en planten van kweker naar de bloemenveilingen Aalsmeer, Rijnsburg en natuurlijk Honselersdijk, waar het bedrijf ook gevestigd is. Maar ook transporten vanaf bloemen en planten distributiecentra’s  Herongen (D), Ede, Vleuten en Bleiswijk worden visa versa aangeboden aan de klanten.

 

Directeur en contactpersoon van het bedrijf is Henk van de Sar

 

Namens het bestuur en commissieleden heten wij Martijn Koppert en Henk van de Sar van harte welkom bij Business Club ’s-Gravenzande.

 

 Aan het woord

 

Prins B.V. Loonbedrijf  – Richard Prins

 

In de maand november zijn wij beland in de Zekkenstraat te Hoek van Holland. Op een zaterdagmorgen wordt er een bezoek gebracht aan Prins B.V. Loonbedrijf. Bakkie? vraagt Richard Prins. Nou, lekker alstublieft. Wij gaan zitten in een kantoor aan een heel groot bureau met zijn computer. Wat gelijk opvalt was zijn tevreden lach op het gezicht. Ja, zegt hij, ik ben sinds het telefoontje over dit gesprek gaan nadenken, meer en meer ben ik het steeds leuker gaan vinden en het is ook goed van de Business Club dat leden deze aandacht krijgen.

 

 

 

Richard Prins was al op jonge leeftijd, al 21 jaar verteld hij trots, eigen ondernemer in het agrarisch loonwerk. Radijs bossen, tomaten plukken-draaien-dieven, sla snijden, Richard pakte alles aan. Zijn arsenaal aan dienstverlening werd uitgebreid door het volledig oogsten en bewerken van amaryllisbollen. De kweker werd ontzorgd, dat was het doel van Richard. Sinds 2000 heeft het loonbedrijf het handwerk vaarwel gezegd en is overgegaan naar machinaal diensten aanbieden aan de klanten. Het oogsten, grondbewerking, onderhoud alles met machines, dat was de visie van Richard. Vol enthousiast verteld Ricard dat hij om zich heen een goed stel collega’s heeft waarmee hij samenwerkt. Naast het ontzorgen van klanten, machinaal i.p.v. handwerk, is samenwerken  een visie van het bedrijf.  Alleen ben ik sneller’, verteld Richard, maar ‘Samen kom ik verder!’

 

Tijdens het bezoek wordt het al snel duidelijk dat deze ondernemer niet stil zit. Hij verliest naast het hard en veel werken ook de mindset: ‘hoe nu verder’ niet uit het oog. Richard vertelt vol trots over zijn nieuwe innovatie. Zijn bedrijf heeft met succes een NIWO vergunning goederenvervoer over de weg aangevraagd. Het staat nog in de kinderschoenen, verteld hij door, maar ik geloof erin dat dit voor mijn bedrijf kan slagen. Het opzetten van deze uitbreiding van het pakket diensten aan de klant, van Prins Loonbedrijf, gaat ook weer in samenwerking met een collega.

 

 logo_prins_loonbedrijf.jpg

 

Leuk, echt leuk, dat jullie zoveel aandacht aan de leden schenken, vindt Richard. Dit is echt veranderd de laatste jaren en dit doet de Business Club heel goed. Ja, gaat hij verder, ik zou er eigenlijk ook meer tijd voor vrij moeten maken om meer naar de Business Home te komen en de events bezoeken. Maar ja, ik gun mij af en toe de tijd gewoon niet. De events, alles is altijd tot in de puntjes verzorgd, uitnodigingen zien er goed uit en de nieuwsbrief is ook een leuk initiatief. Ik krijg al telefoontjes of ik kom kijken naar een voetbalwedstrijd, lachte hij. Ze vinden zeker dat ik te weinig komt, nou dat klop wel. Ik ga mijn best doen om meer aanwezig te zijn, maar het lid zijn van deze Business Club alleen al vind ik gewoon leuk en goed voor de vereniging!

 

 

Nieuw boek van Mats van de Sar

 

Lid van de Business Club ’s-Gravenzande en schrijver het boek ‘ Verhalen voor na de maaltijd’ heeft op vele verzoek een tweede boek geschreven. Dit boek ’ Verhalen voor bij de boom’ is een echte aanrader en  tot stand gekomen door diversen sponsoren. Door de sponsering is het mogelijk dat de gehele opbrengst van het boek geschonken kan worden  aan goede doelen. De keuze uit 10  goede doelen kan de koper van het boek zelf bepalen. Het boek kost € 10,= en dit bedrag wordt naar uw keuze, achterin het boek zit een antwoordkaart waarop u de keuze kenbaar kan maken, gestort op het betreffende doel. Het boek is uitstekend geschikt  als of als extra bijlage in het kerstpakket.

 


 

Het boek is te bestellen via martvdsar@hotmail.com of  hvanberkel@mooy.nl Mart van de Sar zal het boek ook nog naar keuze signeert. Verhalen voor onder de boom is ook te verkrijgen bij boekhandel Vingerling, uiteraard dan zonder een handtekening.

 

 

 

Parkeerproblemen zaterdag 29 november

 


 

Zaterdag 29 november a.s. worden er veel supporters uit Katwijk verwacht voor de wedstrijd FC ’s-Gravenzande – Quick Boys. Daarnaast is het ook diplomazwemmen in het zwembad Maesemunde.

 

BC tip  van de maand november: kom zaterdag met de fiets!

 

 Pasjescontrole zaterdag 29 november

 

De toegang in het Business Home a.s. zaterdag is uitsluitend op vertoon van lidmaatschap pas van de Business Club.  De leden die deze pas nog niet ontvangen of deze nog niet hebben opgehaald gaarne zich aanmelden bij Martin van Doorne doornem@kabelfoon.nl

 

 

Programma Business Club ‘s-Gravenzande

 

07-01-2015     19.30 uur        Nieuwjaarsreceptie in het Business Home

 

 

Programma FC ’s-Gravenzande


29-11-2014     14.30 uur        FC 's-Gravenzande – Quick Boys

06-12-2014     14.30 uur        RVVH - FC 's-Gravenzande
13-12-2014     14.30 uur        FC ’s-Gravenzande - ASWH

 

« terug
Hosting, design & ontwikkeling door Komplot.