FC 's-Gravenzande - RVVH Sponsordag Bouhuisen Groep - Brasserie InZight

30 april 2015

Namens de Business Club 's-Gravenzande en Bouhuisen Groep  en Brasserie InZight nodigen wij u hierbij uit als lid van de Business Club 's-Gravenzande voor het bijwonen van de "Sponsor Dag" van Bouhuisen Groep en Brasserie InZight bij de wedstrijd FC 's-Gravenzande - RVVH uit Ridderkerk.

De echte liefhebbers kunnen al vanaf een half uur voor aanvang van de wedstrijd voor bespreken en u kunt vervolgens samen van het voetbal genieten.
Na afloop is er gelegenheid om samen met de gasten van de Sponsordag van Bouhuisen Groep en Brasserie InZight met de spelers en de technische staf de wedstrijd te analyseren. Al die tijd zal het u aan niets ontbreken met hapjes verzorgd door Brasserie InZight en kunt u naar hartenlust business-to-business netwerken.

Vanaf 14.00 uur is het Business Home voor u geopend en staat de koffie klaar

Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u als Business Club lid een polsbandje
en heeft u  toegang tot de Bouhuisen Groep en Brasserie InZight Sponsordag  in het Business Home
.
(kinderen onder de 14 jaar GEEN toegang)

De leden van de Business Club 's-Gravenzande  en de gasten van Bouhuisen Groep en Brasserie InZight Sponsordag kiezen samen met de technische staf van FC 's-Gravenzande "the Man of the Match".

Na afloop van de wedstrijd zal de prijs beschikbaar gesteld door 't Haantje in het Business Home worden uitgereikt door Bouhuisen Groep en Brasserie Inzight aan de Man of the Match.

Roy Vermolen ontvangt na de wedstrijd  FC 's-Gravenzande Zwaluwen 2-3 van voorzitter Rob Mesken van de Business Club  's-Gravenzande de prijs voor de Man of the Match.

We ontmoeten u graag in het Business Home van de BC ’s-Gravenzande.

De "bel" voor de laatste "ronde" gaat om 18.00 uur.

Sluiting van het Business Home uiterlijk om 18.30 uur

.