BC Nieuwsbrief mei 2015

29 mei 2015

 

FC ’s-Gravenzande gedegradeerd naar de 1e klasse zaterdag

Het seizoen 2014-2015 is ten einde en uiteindelijk is FC ’s-Gravenzande als laatste geëindigd in de Hoofdklasse B en daarmee is degradatie naar de 1e klasse zaterdag een feit. Het is heel jammer, maar het zat er dit seizoen niet in het team om zich te handhaven in het geweld van de Bollenstreek en regio Rotterdam. Natuurlijk is er ook veel pech geweest voor het team. Veelal de punten in de laatste minuten weggegeven, maar ook een record aan rode en gele kaarten. Dit laatste is tekenend dat er vaak aan de noodrem getrokken moest worden. Het was bij verschijnende wedstrijden onnodig om punten te verspelen, echter het niveau verschil met het linker rijtje was erg groot. Voor vele een teleurstelling dat na eindelijk de Hoofdklasse te hebben behaald dat FC ’s-Gravenzande het na twee seizoenen een klasse lager zal uitkomen.

Volgend jaar mag het team zich bewijzen onder aanvoering van het nieuwe trainersduo Frans Danen en Reinier van Mierlo. Het nieuwe trainersduo en de gehele selectie zal in een extra nieuwsbrief aan het begin van het volgende seizoen aan u worden voorgesteld.

 

Nieuws berichten

De redactie van de Business Club produceert meer en meer nieuwsberichten via de website. Deze worden gecommuniceerd via het Twitter account @bcsgravenzande In de nieuwsbrief zullen enkele berichten kort worden toegelicht met een link naar het de website. Anders zou de nieuwsbrief te lang en onleesbaar worden. Zijn er nieuwsberichten vanuit uw bedrijf die het vermelden waard zijn, wij publiceren ze graag. Als u een email stuurt naar info@bc-sgravenzande.nl nemen wij contract met u op en plaatsen het op de website of Twitter.


Nieuwe leden

AZ schilders B.V.

‘Wij zijn een familiebedrijf, verbinden onze familienaam aan ons werk. En dus gaan we alleen voor 100% klanttevredenheid!’ Dit is de veelzeggende openingstekst op de website van nieuw lid van de Business Club AZ schilders. Jan van Zeijden is het bedrijf opgestart en runt nu samen met zijn zonen Joost en Arno van der Zeijden het bedrijf wat gespecialiseerd is in onderhoud of een nieuwe uitstraling van uw woning of bedrijfspand. AZ schilders zetten altijd een stapje terug alvorens aan de afwerking wordt begonnen. Oftewel eerst een grondige inspectie van uw pand zodat eventuele herstelwerkzaamheden aan het hout kan worden uitgevoerd.  AZ  schilders heeft een stap voorwaarts gedaan, zonder herstelwerkzaamheden, door lid te worden van de Business Club ’s-Gravenzande!

 


Wij heten Joost en Arno van der Zeijden van harte welkom bij de Business Club ’s-Gravenzande en wensen hen veel plezier en goede zaken.

www.azschilders.nl

 

Aan het woord

 

Verkade Beton – Leen Verkade

Voor de nieuwsbrief mei blijven wij op de Vlotlaan in Monster en is een gevestigde naam in de sponsering van het voetbal in ’s-Gravenzande aan het woord. Bij het betreden van het zeer luxueus kantoor straalt de professionalisme ervan af. Maar ook het oer Westlandse, ‘mogge, bakkie?' was de vraag van Leen Verkade op een vrijdagmorgen in mei. Dat is als thuis komen, lekker spontaan welkom zijn. ‘Maar tijd is geld’, ik heb zo dadelijk al een volgende afspraak. In de hand en kopje koffie lopen naar boven naar het grote directiekantoor van Leen, met in het midden een ruime vergadertafel met een mooi uitzicht op het kruispunt voor het kantoor.

Tijdens het gesprek valt direct op dat Leen over een enorme geheugen beschikt. ‘Weet je nog dat seizoen met die en die spelers’, en ‘die uitwedstrijd, wat een mooi doelpunt’. Maar dan praten we wel over 15 jaar of langer terug.  Ook met betrekking op zijn onderneming heeft Leen heel veel details in zijn geheugen. Dit blijkt wel uit het telefoontje tijdens het gesprek. ‘Nee, zoveel kuub daar en met die en die, hoi’, en de medewerker aan de andere kant van de lijn wist precies weer wat zijn opdracht was. ‘Ik denk’ zegt Leen ‘als er een reünie van medewerkers die bij Verkade Beton hebben gewerkt zou worden gehouden dat er 1000 mensen zouden komen’. Ik vroeg hem of hij hen allemaal nog zou herkennen. Leen beantwoorden de vraag niet, maar zijn glimlach sprak boekdelen. Ik ga ervan uit dat hij ze nog allemaal zou herkennen en waarschijnlijk ook nog een bijzonderheid over hem of haar weet te vertellen.

Leen Verkade begon in 1970 als 17 jarige jongen aan het ondernemerschap. Met zijn witte David Brown, welke nog steeds als pronkstuk in zijn bezit is, verhuurde hij zich voor het grond verzet werk en in de wegenbouw. 5 jaar later storten Leen zich in het betonwerk waar het bedrijf nog steeds toonaangevend in is. Verkade Beton is marktleider in betonproducten voor de tuinbouw in het binnenland maar ook buiten onze landgrenzen. Verkade Beton is met tuinbouw gerelateerde producten zoals eb- en vloedvloeren, vloeren van bedrijfsruimten, betonpaden, laad- en loskuilen, transportgoten, kelders en funderingen kwalitatief toonaangevend en innovatief bij nieuwe ontwikkelingen. Op de website van Verkade Beton staan mooie presentatie filmpjes van bepaalde projecten. Deze zijn ook zien via onze Twitter account.

Leen vertelde dat hij voordat hij het voetbal in ’s-Gravenzande ging sponseren eigenlijk helemaal niets met voetbal had. Hedendaags komt hij ook zelden kijken naar de wedstrijden, hooguit een stukje van een 2e helft. Maar de events van de Business Club bezoekt hij trouw. ‘Dit zit goed in elkaar, zegt Leen. Daar markeert het werkelijk aan niets. Maar ik vind wel dat de Business Club te weinig opbrengt voor de vereniging. Leen Verkade heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij het lidmaatschap van een Business Club meer waard vind. Hij geeft het advies mee om als bestuur van de Business Club het contributiebedrag nog maar eens grondig te onderzoeken.

Wij nemen afscheid van Leen Verkade, een markant figuur die door zijn steun zeer belangrijk is geweest en nog steeds is voor het voetbal in ’s-Gravenzande. Wij lopen van de zeer mooie trap in de hal van de entree naar beneden. Ik geef Leen aan dat hij wel een recentere presentatiegids van FC ‘s-Gravenzande in de stelling met informatiebladen moet plaatsen. Hij lachte en knikte voor akkoord. Deze knik is de bevestiging dat de editie van de presentatiegids van FC ’s-Gravenzande seizoen 2015-2016 zal pronken bij de entree van Verkade Beton aan de vlotlaan!

 

Bezoek Business Club aan Feyenoord

Het bestuur van de Business Club heeft op vrijdag 15 mei een bezoek gebracht aan Feyenoord. FC ’s-Gravenzande heeft een samenwerking met Feyenoord op gebied van jeugdopleiding, oftewel Academy Partners. Voor Commerciële afdelingen en Business Clubs van Academy Partners van Feyenoord werd er een lezing gegeven door het management sponsering van Feyenoord over hun visie m.b.t. sponsering. Tijdens de lezing en de rondleiding werd het Academy Partners Toernooi gehouden waarin onze toppers van de F1 hun wedstrijden speelden in de Kuip. Een volledig verslag en een impressie van het bezoek is te zien op de website. www.bc-sgravenzande.nl


 

Event Poleij woensdag 17 juni 2015

Zien, Ruiken en Proeven!


Het thema voor het Event Poleij op woensdagavond 17 juni 2015. Business Club lid Huub Poleij geeft de leden van de Business Club ’s-Gravenzande de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen van het verstheater aan de Langestraat in ’s-Gravenzande. De avond begint om 19:00 uur en u en uw partner zijn namens de Business Club van harte welkom. Opgeven kunt u zich bij Martin van Doorne via de email doornem@kabelfoon.nl of per telefoon 065321177. Een complete impressie van dit event is beschikbaar op onze website www.bc-sgravenzande.nl

 

Vrijdag 26 juni 2015 aftrap 5-jarig bestaan

Het seizoen 2015-2016 bestaat FC ´s-Gravenzande alweer 5 jaar. Tijdens het gehele seizoen zal omtrent dit jubileum diverse activiteiten worden georganiseerd. Het grote jubileumfeest staat gepland op vrijdag 18 en zaterdag 19 september en wordt georganiseerd door de Supportersvereniging in samenwerking met FC Actief. De aftap van alle activiteiten wordt gegeven op de feestavond van de vereniging op vrijdagavond 26 juni. De Business Club zal aan haar jubileum, wij bestaan uiteraard ook 5 jaar, op passende wijze aandacht schenken.

Op de website van de Business Club www.bc-sgravenzande.nl leest u meer over deze feestavond. Maar noteer de datum van vrijdag 26 juni alvast in uw agenda. Opgeven voor deze feestavond is niet nodig, de toegang is gratis en voor iedereen toegankelijk.


 

Programma Business Club ’s-Gravenzande

17-06-2015 19:00 uur Event Poleij


Programma FC ’s-Gravenzande

26-06-2015 20:00 uur Aftrap 5-jarig jubileum

 

 

« terug
Hosting, design & ontwikkeling door Komplot.