BC Nieuwsbrief juni 2015

24 juni 2015

Business Club in zomerreces

Het voetbalseizoen ligt achter ons en voor ons reikt de zomervakantie. Vele onder ons zullen de drukke werkzaamheden enige tijd laten voor wat ze waard zijn en laten ’s-Gravenzande achter zich om te genieten van een welverdiende vakantie. Zo ook zal het bestuur van de Business Club haar energie steken in voornamelijk familiare of zakelijke bezigheden. Na de vakantie zien wij u graag weer terug op ons schitterende Juliana Sportpark. Uiteraard zullen wij u op de hoogte houden als de poule-indelingen van de selectie elftallen bekend zijn gemaakt.

Het bestuur wenst u allen heel veel plezier tijdens uw welverdiende vakantie en voor de thuisblijvers onder ons goede zaken.

Meer dan 100 volgers

De afdeling Public Relations van de Business Club is zeer actief via het Twitter account @bcsgravenzande  Dit heeft in korte tijd geresulteerd dat er al meer dan 100 volgers zich hebben aangemeld. Hier zijn wij best trots op en hopen dat wij u ook mogen verwelkomen op ons Twitter account. Wij houden de berichten van uw onderneming nauwlettend in de gaten en zullen daar waar mogelijk is aandacht hieraan besteden.  Tot Tweet op Twitter.

Event Poleij

Woensdagavond 17 juni was de Business Club ´s-Gravenzande te gast in het ‘Verstheater’  van Slagerij Poleij. Het event was een daverend succes mede door gastvrijheid van Huub Poleij en zijn compagnon  David van Heulen. De aanwezige leden werden overweldigd door de enorme aantrekkingskracht van het ‘Verstheater’ en lieten zich alle versheden goed smaken. Het werd een gezellige avond met overheerlijke vers klaargemaakte vleesgerechten afgewisseld met een passend drankje.

De Business Club leden hebben wederom in de keuken mogen kijken van een succesvolle ondernemer die heeft aangetoond dat een bedrijf altijd moet blijven innoveren om perspectief in de toekomst te kunnen borgen. Op de website van de Business Club staat een volledig verslag met een impressie van enkele foto’s.

Het bestuur van de Business Club ’s-Gravenzande bedankt Huub Poleij en David van Heulen voor de gastvrijheid en een zeer geslaagde avond.

Feestavond vrijdag 26 juni 2015

Het volgend seizoen bestaat FC ´s-Gravenzande en Business Club 's-Gravenzande alweer  5 jaar. Het gehele seizoen zal omtrent dit jubileum  diverse activiteiten worden georganiseerd. De aftap van alle activiteiten wordt gegeven op de feestavond van de vereniging op vrijdagavond 26 juni as. Het bestuur van de vereniging organiseert in samenwerking met de Business Club, de Supportersvereniging en de Commissie Commerciële Zaken een gezellige  avond. Iedereen die FC ’s-Gravenzande een warm hart toedraagt is uitgenodigd voor deze avond waarin de trekking van een loterij zal plaatsvinden, het Rad van Fortuin van de Supportersvereniging  zal diversen keren draaien met leuke prijzen voor iedereen. De avond wordt opgeluisterd door een optreden van Rob en Carlo en DJ Rob Pakvis.

U bent allen van harte welkom in de kantine van FC ’s-Gravenzande, de avond begint om 20:00 uur. Voor diegene die een lot of meerder loten heeft  gekocht, de trekking van de loterij zal ongeveer om 22:30 uur plaatsvinden in de kantine. Daarin wordt ook bekend gemaakt wie de winnaar is van de FC Trabant.

BOAL Internationaal BVO Toernooi 2015

Ook in 2015 is FC 's-Gravenzande gastheer van het BOAL Internationaal BVO toernooi. Na het overweldigende succes van het afgelopen jaar gaan FC 's-Gravenzande en JOER International opnieuw de uitdaging aan om een deelnemersveld samen te stellen van internationale allure. Welke topploeg wordt de opvolger van Feyenoord? Zaterdag 22 en zondag 23 Augustus een volledig programma met 16 internationale deelnemers, eindigend op zondagmiddag met een zinderende finale! Een breed en gevarieerd deelnemersveld van zowel nationale als internationale afkomst. Wie gaat er dit jaar met de winst vandoor? Blijft de beker in Nederland, of gaat de beker mee met één van de buitenlandse deelnemers mee?

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de speciale website van het BOAL Internationaal BVO toernooi. www.boal-toernooi.fcsgravenzande.nl

Programma Business Club ’s-Gravenzande

n.n.t.b.