Nieuwjaarsreceptie Business Club 's-Gravenzande 13 januari 2016

13 januari 2016

 

 

Goede avond voetbalvrienden,


Namens het gehele bestuur, heet ik u leden van de BC ’s-Gravenzande en Business2Gether, commissieleden en alle gasten hartelijk welkom. We zijn hier vanavond bijeen in ons Business Home op onze gezamenlijke nieuwjaarsreceptie.

Fantastisch dat u allen aanwezig bent om ons het glas te heffen op een gloednieuw 2016.

Uiteraard ook een warm welkom aan de bestuurs- en commissieleden van FC ’s-Gravenzande.

Ik wil beginnen met u allen een mooi, succesvol, sportief en vooral liefdevol en gezond jaar toe te wensen.
Ik hoop van harte dat het jaar 2016 voor ons allen, en natuurlijk de club, een prachtig jaar zal worden, in alle opzichten.

Graag wil ik beginnen met een terugblik op het jaar 2016: 

Wij zijn dit jaar opgeschrikt met een paar verschrikkelijke terreuraanslagen het waren onmenselijke misdaden die zijn weerga niet kent amper 500 kilometer hier vandaan.

Ik weet dat angst een slechte raadgever is maar het zet je wel aan het denken.

Dichtbij hebben wij ook leed meegemaakt het ontvallen van mevrouw van Dop en Rick Ouwendijk.

Uit respect voor alle mensen die zijn omgekomen bij deze laffe aanslagen en het overlijden van mevrouw van Dop en Rick Ouwendijk wil ik u vragen om samen  te gedenken in de 1 minuut stilte.

In 2015 hebben 2 bestuursleden en 1 commissielid te kennen gegeven hun functie te willen neerleggen, uit respect voor deze mensen willen wij hun toch bedanken voor inzet zowel voor de Business Club als de verschillende voetbalverenigingen waar zij lid van waren. 

Piet Batist
Piet heeft inzake zijn inzet bij verschillende voetbalverenigingen een mooie staat van dienst opgebouwd ik zal het in het kort samenvatten.
Piet is al 50 jaar lid: 45 jaar van  v.v. ’s-Gravenzande (Rood-Wit) en 5 jaar bij FCG In zijn actieve voetbal carrière is het vlaggenschip, het eerste nooit in beeld geweest, In de “kielzog” van zijn vader die als bestuurslid nauw betrokken was bij het “prestatieve” voetbal koos Piet met de familie Batist altijd voor de gezellige zaken. Hier is hij ook twee keer voor gedecoreerd voor zijn inbreng en inzet.
Piet is ook een van de initiatief nemers en oprichters van de Business Club Rood Wit in 2006. Ook bij de oprichting van de nieuwe Business Club ’s-Gravenzande heeft Piet een grote bijdrage geleverd.
Piet stopt na 10 jaar actief te zijn als commissie lid in de “activiteiten commissie” .
Piet wordt dit jaar 65 en wil z’n vrije tijd aan andere zaken gaan besteden.

Welke dat zijn, moet u zelf maar aan Piet vragen.
 

 


Als bestuur van de Business Club ’s-Gravenzande bedanken wij Piet als “commissie lid activiteiten” en bedanken hem voor zijn actieve rol, inbreng en inzit binnen de BC,

Jan Verhulst..
Jan  heeft inzake zijn inzet bij verschillende voetbalverenigingen een mooie staat van dienst opgebouwd.
 
Voorzitter Leo van der Lans voorzitter van FC ’s-Gravenzande spreekt Jan toe waarin hij de aanwezigen informeert over de staat van dienst van de aftredend penningmeester van de Business Club ’s-Gravenzande.

Jan vervulde  diverse functies bij de vereniging vanaf 1973 tot en met 31-12 2015:

1973  Lid geworden bij de ‘s-Gravenzandse VV
1974  Penningmeester bij de Jeugdafdeling van de ’s-Gravenzandse VV
1975-1979  Penningmeester, Jeugdleider en Jeugdkampleider
1980-1984  Penningmeester en Jeugdleider
1985-1986  Jeugdleider
1987  Elftalleider ’s-Gravenzande 4 met overgekomen A1 Spelers en een  kampioenschap 
1988-1996  Elftalleider ’s-Gravenzande 4
1997-1998  Elftalleider ’s-Gravenzande 3
1999  Idem en gestopt als elftalleider i.v.m. hernia
2005  Tot en met 2010 Penningmeester bij de Business Club Rood Wit
2010   Lid van FC ’s-Gravenzande
2010   Vanaf 01-09-2010 tot en met 31-12-2015 Penningmeester Business Club ’s-Gravenzande

Een staat van dienst waarvoor het bestuur van FC ’s-Gravenzande Jan wil bedanken en hem tot  “Lid van Verdienste “ benoemt..  Door Leo van der Lans wordt de bijbehorende speld en de  decoratie overhandigd en feliciteert Jan met de benoeming.
  Voorzitter Rob Mesken  feliciteert Jan met z’n decoratie namens de Business Club 
Als bestuur van de Business Club ’s-Gravenzande bedanken wij Jan als “Bestuurslid/penningmeester” en bedanken hem voor zijn actieve rol, inbreng en inzit binnen de BCusiness Club, 

 

 

Henk van Berkel
Graag wilden wij vanavond ook Henk van Berkel bedanken voor zijn inzet en enthousiasme nadat hij is afgetreden als vice voorzitter van de Business club ’s-Gravenzande. Maar helaas is Henk wegens de drukke werkzaamheden in het buitenland  niet aanwezig

 

Wij gaan Henk tijdens een  van de thuiswedstrijden nogmaals in het zonnetje zetten

Wie wij vandaag ook nog in het zonnetje gaan zetten dat zijn de twee jarige onder ons, de leeftijd weten we niet ( 36 jaar) maar een ding is zeker ze allebei even oud, hierbij wil ik graag naar voren vragen Marco en Marcel Brouwer.Marco en Marcel van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en nog veel gezondheid en geluk voor de toekomst.

Gaan er bestuurs- of commissieleden weg dan moeten wij toch weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich graag belangeloos willen inzetten en dit ook leuk vinden.

Bij het aangekondigde vertrek van Jan Verhulst was het toch van het grootste belang om daar iemand voor te vinden die ook de kennis heeft inzake financiën .

Daar zijn wij in geslaagd, Stefan Van Vliet heeft met veel enthousiasme  het stokje overgenomen van Jan Verhulst.


 

 

Wij wensen Stefan heef veel succes in de toekomst. 

Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar wat betreft de georganiseerde events. 

 

Het eerste Event bij Verstheater  Poley was een bijzondere en smaakvolle avond. Het was een avond waar Huub Poley en zijn medewerkers hebben laten zien hoe uitgebreid het assortiment is wat er in deze mooie en sfeervolle  winkel te koop is.
Het ontbrak ons aan niets, het was boven verwachting wat die avond gepresenteerd is en ik weet zeker dat een ieder die aanwezig was het als een top culinaire avond heeft ontvangen. 

Het tweede Event was het bezoeken van De Maasvlakte 2, in 2011 heeft de Business Club ook gekozen om met haar leden de Maasvlakte 2 te bezoeken. In 2011 was met net klaar met het opspuiten van het zand, men was net begonnen met het storten van de haven kades en het versterken van de zeewering.Nu in 2015 de Maasvlakte 2 in bedrijf is was onze keuze  er op gevallen om onze leden het eindresultaat te laten zien, het was een bijzondere en interessante middag.

Na het bezoek van De Maasvlakte 2 zijn wij per bus vertrokken naar Party centrum Inzicht waar wij de dag hebben afgesloten met een hapje en drankje en een heerlijk buffet.

 Het derde Event was de wedstrijd onder de 19 jaar Nederland – Engeland.


De opkomst in het stadion was enorm, 1600 toeschouwers.

De Business Club wilde daar niet voor onderdoen, in het Business Home hebben wij plusminus 150 bezoekers gehad.

Het was een bijzondere gezellige avond waar ook weer aan niets ontbrak, wederom een geslaagd Event. 

De kwaliteit van de events was dit jaar, naast het enthousiasme, wederom van een hoog niveau. Dit hebben diversen leden mij regelmatig bevestigd en hiervoor ons bedankt. Deze kwaliteit  kan alleen maar bewerkstelligd worden door…..en met enthousiaste en kundige mensen. Nogmaals bedankt voor jullie inzet. Daarom wil ik als voorzitter alle bestuur- en commissieleden hartelijk bedanken voor hun inzet, er is veel vrije tijd in gaan zitten. Maar alles werd met veel enthousiasme uitgevoerd, niets was te veel. 

Wij kunnen melden dat het eerste Event in april zal plaatsvinden.


Inzake de toekomst van de Business Club kunnen wij u het volgende melden:

 Commercieel plan” FC ’s-Gravenzande
In de nieuwjaarspeech van voorzitter Leo van der Lans is gemeld dat de FC ’s-Gravenzande na 5 jaar de afdeling “Commerciële Zaken”, een belangrijke inkomstenbron van de FC, wil verbeteren . Deze gesprekken vinden ook plaats met de Business Club en Businss2gether. We zijn nu zover dat er een besluit genomen moet worden hoe de organisatie gevormd wordt en wat de positie wordt van de BC en B2G in deze nieuwe commerciële organisatie.

Dit besluit willen we als bestuur van de BC in overleg met de BC leden nemen
Komende weken ontvangt u als u als BC lid per e-mail deze informatie en zullen wij uw mening vragen.

BC “Lidmaatschap” passen 
De huidige Business Club “passen” zijn gedateerd en zijn aan vervanging toe.
We hebben als bestuur van de BC besloten voor een passen systeem te kiezen met ruimere mogelijkheden. Een systeem dat ook in de kantine van de FC gebruikt wordt.

Wat zijn de mogelijkheden van de pas:
-Identiteit controle  bij  entree van het Business Home en het Hoofdveld
-Elektronische controle is mogelijk b.v. bij evenementen
-Betaalpas. Op de pas wordt door de BC een “basis bedrag” geplaatst.

U kan als BC lid met uw pas in het  Business Home en in de FC kantine  uw consumpties afschrijven.

In 2015 zijn wij ook opzoek gegaan naar een sponsor voor dit systeem, het bedrijf wat zeer enthousiast was haakte helaas einde 2015 af We zijn nog op zoek naar een sponsor met reclame uitingen op de nieuwe pas.
Z
odra het systeem in bedrijf is en de passen gereed zijn, wordt u door ons geïnformeerd.Laten wij van het jaar 2016 een bijzonder succesvol en sportief jaar maken

Bedankt voor uw aandacht en maak er nog een gezellig avond van en veel goede zaken

 [JST2]

« terug
Hosting, design & ontwikkeling door Komplot.