Rob Mesken treedt af als voorzitter van de Business Club ís-Gravenzande

06 maart 2016

In de bestuursvergadering van de Business Club ’s-Gravenzande van 2 maart jl. heeft Rob Mesken het bestuur mede gedeeld zich op een andere wijze in te willen gaan zetten voor de Business Club ’s-Gravenzande. Rob treedt af als voorzitter en heeft aangegeven als bestuurslid commerciële zaken zijn werk en inbreng voort te willen zetten voor de Business Club ’s-Gravenzande. Gezien de ambities van de Business Club om haar aantrekkingskracht te vergroten en de samenwerking met FC ’s-Gravenzande te intensiveren willen wij graag deze bestuursfunctie creëren. Wij zijn erg blij dat Rob vanuit deze nieuwe functie intensief betrokken wil blijven bij de Business Club en een bijdrage wil leveren aan het realiseren van deze ambities.

Het bestuur van de Business Club respecteert het besluit, stemt in met het aftreden van Rob als voorzitter en heeft veel vertrouwen in de beoogde nieuwe invulling van bestuurslid commerciële zaken.
We bedanken Rob voor zijn inbreng en inzet van de afgelopen vier jaar als voorzitter van de Business Club ’s-Gravenzande.

Het aftreden van Rob Mesken heeft tevens als gevolg dat we op zoek gaan naar een nieuwe voorzitter van de Business Club ‘s-Gravenzande, die uiteindelijk door de ledenvergadering zal worden benoemd. Tot de vergadering van 6 april a.s. zal Johan van Staalduinen tijdelijk als waarnemend voorzitter fungeren.

Geïnteresseerden voor de vacature van voorzitter van de Business Club ’s-Gravenzande kunnen –al dan niet voor een oriënterend gesprek- contact op nemen met de secretaris van de Business Club ’s-Gravenzande.
Johan van Staalduinen
secretariaat@bc-sgravenzande.nl   telefoon  06-50225410