Business Club 's-Gravenzande proeft asperges

22 april 2016

 

 

Op vrijdagavond 22 april jl. was het een drukte van belang in de Spaansche Vloot. Maar liefst  meer dan 100 Business Club leden met partner hadden gebruik gemaakt van de uitnodiging van het Bestuur van de Business Club ’s-Gravenzande om de lente in te komen luiden met het zgn. “witte goud”  de heerlijke asperges. Deze heerlijke lente groente kun je natuurlijk nergens lekkerder eten dan bij onze trotse Hofleverancier De Spaansche Vloot.

 

 

 

Na het welkomstwoord  van  Johan van Staalduinen nam de Spaansche Vloot de regie over voor het vervolg van de avond.

 


De Spaansche Vloot had werkelijk alles uit de kast gehaald om er een magnifieke avond van te maken met zijn team. Er werd heerlijk gegeten in een zeer ontspannen sfeer van het  buffet met als hoogtepunt de overheerlijke asperges

 

De muzikale ondersteuning werd verzorgd door ons Business Club lid Andre Koene van Multi Media Westland.. Door de  muziek en zang  zorgde Andre voor een gezellige sfeer in de zaal van de Spaansche Vloot.

 

.

 

 

 

Er werd door de aanwezigen genoten van een heerlijk dessert als afsluiting van het buffet.

 

 

Ondernemend 's-Gravenzande kon in de tussentijd ervaringen uitwisselen en elkaar op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes uit de regio en natuurlijk het spannende  einde van de competitie van het vlaggenschip van FC ‘s- Gravenzande

 


 

Het Bestuur van de Business Club ’s-Gravenzande kan terugkijken op een zeer geslaagd event, dat wellicht in volgende jaren een vervolg zal krijgen.

 


« terug
Hosting, design & ontwikkeling door Komplot.