BC ís-Gravenzande verwelkomt nieuwe leden

26 januari 2017

Business Club ’s-Gravenzande mocht aan het begin van dit jaar een aantal nieuwe leden verwelkomen. Bij deze willen wij deze nieuwe leden graag met een korte introductie aan jullie voorstellen.


De BurenIn het vernieuwde “eet”ablissement van De Buren kunt u genieten van eerlijke en heerlijke producten. Onder leiding van Frank Klootwijk en Roland Vrolijk staat er een enthousiast team klaar om u te voorzien een kakelvers ontbijt, één van de beroemde broodjes of een heerlijk diner a la carte. Ook het menu van de chef is een echte aanrader! Business Club ’s-Gravenzande kan dit beamen, want tijdens de nieuwsjaarsborrel waren de leden van de Business Club te gast bij De Buren!

Helaas was het sfeervolle terras op dat moment gesloten, maar ook hier kunt u genieten van een stoere espresso, latte macchiato of een andere koffie-specialiteit. Ook voor een goed glas wijn of één van de verschillende speciaalbieren uit tap of fles zit u goed bij De Buren.

Contactgegevens
A: Marktplein 18 in ’s-Gravenzande
T: 0174-421514
E: info@deburenetenendrinken.nl
W: www.deburenetenendrinken.nlH&G Security
H&G Security is in het Westland zeker geen onbekende. Het bedrijf dat Ed Heskes en Rob de Groot in 2003 gestart zijn, heeft inmiddels zijn reputatie opgebouwd en met beide ruim 25 jaar ervaring streven Rob de Groot en Ed Heskes naar perfectie. Het motto van H&G Security is dan ook: “Doe het goed óf doe het niet!”

In 2003 werd het bedrijf opgericht en in 2011 heeft men zich inmiddels gevestigd op het industrieterrein in Naaldwijk. Het grote voordeel hiervan is dat H&G Security snel en effectief te werk kan gaan vanuit het hart van het Westland. H&G Security is begonnen in de horeca- en evenementenbeveiliging en de werkzaamheden zijn inmiddels uitgebreid tot alarmopvolging, objectbewaking, mobiele surveillance en bouwbeveiliging. De alarmopvolging en mobiele surveillance gebeurt vooral in de regio, omdat H&G Security op dat moment snel en daadkrachtig te werk kan gaan. H&G Security profileert zich als een flexibele organisatie met als doelstelling het leveren van maatwerk voor beveiligingsdiensten.

Onder toeziend oog van Stefan van Vliet, voorzitter van BC ’s-Gravenzande, werd het lidmaatschap van de BC ’s-Gravenzande bekrachtigd middels het ondertekenen van de overeenkomst.

Contactgegevens
A: Slotenmakerstraat 5 in Naaldwijk
T: 0174-244400
E: info@hg-security.nl
W: www.hg-security.nlRefresh WestlandEen jong en innovatief bedrijf dat bekend staat om zijn innovatie coatings. Jasper Trijsburg en Koen van den Burg, eigenaren van Refresh, laten met het lidmaatschap zien dat zij FC ’s-Gravenzande graag een warm hart toe dragen. In het bijzijn van Stefan van Vliet, voorzitter van Business Club FC ’s-Gravenzande, werd onlangs het contract ondertekend dat het begin van een mooie samenwerking moet gaan zijn.  

Refresh Westland is gespecialiseerd in het toepassen van innovatieve coatings, die een tot twee keer langere levensduur (+/- 10/15 jaar) hebben dan regulier schilderwerk. Altijd met duurzaamheid als streefpunt.Denk hierbij aan het opknappen van alle aluminium onderdelen van bedrijfspanden, kantoorpanden, overheaddeuren etc.Verder is Refresh Westland continue op zoek naar coatings die vooroplopen in de markt. Zo kunnen zij bijvoorbeeld met bepaalde coatings de stookkosten van deze panden flink reduceren.Refresh Westland streeft ernaar een begrip te worden in deze snelgroeiende markt. Zodat er op het moment dat er om een specialisme gevraagd wordt met duurzaamheid als streefpunt, er contact gelegd wordt met dit jonge ambitieuze bedrijf.

Contactgegevens
A: Buys Ballotstraat 5BU5 in ’s-Gravenzande
T: 06-51285333 / 06-46741436
E: info@refreshwestland.nl
W: www.refreshwestland.nl


 

« terug
Hosting, design & ontwikkeling door Komplot.