BC 's-Gravenzande verwelkomt Gerrit Snijders Hoveniers

17 februari 2017

FC 's-Gravenzande verwelkomt nieuwe sponsors

Onder toeziend oog van Stefan van Vliet, voorzitter van Business Club ’s-Gravenzande, ondertekende Gerrit Snijders afgelopen donderdag met zijn bedrijf Gerrit Snijders Hoveniers de overeenkomst voor het lidmaatschap van BC ’s-Gravenzande. Daarnaast mag FC ’s-Gravenzande Gerrit Snijders, als eigenaar van Steigerhout.nl / Steigerpijp.nl en Houthoek.nl verwelkomen als sponsor van onze vereniging.
In 2005 startte Gerrit Snijders een hoveniersbedrijf op dat inmiddels is uitgegroeid tot 4 bedrijfstakken:

- AlleenGroen.nl = Groenvoorziening, gras en onderhoudswerkzaamheden in en om
uw tuin;
- GerritSnijders.nl = Hoveniersactiviteiten, tuinaanleg / renovatiewerkzaamheden
- AlleenOngedierte.nl = Ongediertebestrijding in de breedte zin van het woord
- Alleendakreiniging.nl = Daken en goten reinigen, schoonspuiten, impregneren, coaten.

Gerrit Snijders Hoveniers is actief in de regio Westland, Den Haag, Maassluis en Vlaardingen en is gespecialiseerd in de aanleg van tuinen en bedrijfstuinen. Gerrit Snijders Hoveniers is dus een veelzijdig bedrijf, dat van aanpakken weet. Mocht u meer informatie willen omtrent Tuinaanleg / Tuinonderhoud, Ongedierte of Dakreiniging, dan kunt u daarvoor terecht bij Gerrit Snijders Hoveniers via 0174-725230 of neem eens een kijkje op www.gerritsnijders.nl .


Gerrit Snijders is tevens eigenaar van Steigerhout.nl, Steigerpijp.nl en Houthoek.nl. Met deze onderdelen verkoopt men steigerhout, steigerbuizen en bijbehorende koppelstukken. Maar ook voor complete houten meubels kunt u bij de Houthoek terecht. Met “De Houthoek” is Gerrit Snijders dan ook op zaterdag 18 februari balsponsor tijdens de wedstrijd FC ’s-Gravenzande – Sportlust’46. Scotty heeft inmiddels de bal opgehaald in Hoek van Holland.

Benieuwd hoe dat verliep? Kijk dan naar de video http://ow.ly/DZgu3096kmt of bekijk de video de komende tijd op het Televisie Circuit in het clubgebouw van FC ’s-Gravenzande. De showroom van Houthoek.nl is te vinden op Industrie Terrein de Kulk aan de Kwelder 15 in Hoek van Holland. Voor een impressie kunt u daarnaast terecht op www.houthoek.nl en op Facebook via @houthoek.nl !

« terug
Hosting, design & ontwikkeling door Komplot.