Roy Vermolen Man of the Match FC 's-Gravenzande - Sportlust'46 0 - 0

18 februari 2017

Bloedeloos gelijkspel voor FC ’s-Gravenzande

Na een verplicht weekje rust was Sportlust’46 uit Woerden de tegenstander van FC ’s-Gravenzande. De uitwedstrijd leverde voor beide ploegen een puntje op. Na een 0-2 voorsprong voor de ’s-Gravenzanders bij rust was het Sportlust’46 dat in de tweede helft de stand weer in evenwicht bracht. Het verschil op de ranglijst is slechts 9 punten, waarbij de gastploeg ook nog een wedstrijd moet inhalen, dus de krachtverschillen zijn niet groot.

FC ’s-Gravenzander trad aan zonder de geschorste Roel Stoffels, zijn plaats werd ingenomen door Robin van Rijn. Het werd een saaie wedstrijd waarin maar heel weinig gebeurde. Beide ploegen begonnen erg voorzichtig aan de wedstrijd en speelde zich voornamelijk af op het middenveld. De thuisploeg was eigenlijk de hele wedstrijd wel wat sterker, maar veel kansen leverde dat niet op.

In de 10e minuut was het Sander Koeleman die de bal over de lat schoot. Na ruim een kwartier was er een vrije trap van Sander Koeleman, die werd ingekopt door Ruben de Groot maar Sportlust’46 doelman Fabian Jaarsveld wist de bal alsnog tot hoekschop te verwerken.

In de 25e minuut mocht Mitch v.d. Vlist voor de gastploeg een hoekschop nemen, dat leek gevaarlijk te worden, maar doelman Danny Koning reageerde alert. Na ruim een half uur nog een mogelijkheid voor Yuri Westhoff op aangeven van Frank Broos, maar de bal kwam niet goed voor en werd door doelman Jaarsma gepakt.

In de tweede helft eigenlijk eenzelfde spelbeeld, een iets beter FC ’s-Gravenzande wist niet door de defensie van Sportlust’46  heen te beken, en dat was andersom ook het geval. Het bleef dan ook bij wat mogelijkheden.

Zo schoot voor de thuisploeg Keke Stam naast en voor de gastploeg was het Sercan Kurdal die het net niet wist te vinden. Een vrije trap van Sander Koeleman van FC ’s-Gravenzande werd door doelman Fabian Jaarsma tot hoekschop verwerkt en Patrick Triep schoot de bal precies recht in zijn handen. Frank Broos was met nog 10 minuten op de klok nog kansrijk maar schoot naast. In de resterende tijd drong de thuisploeg wel wat meer aan, dat leverde nog wel een treffer op, maar die werd door scheidsrechter van den Helder geannuleerd wegens buitenspel. Kortom een saaie en weinig verheffende wedstrijd die geen winnaar verdiende.

Opstelling FC ’s-Gravenzande: Danny Koning, Keke Stam, Ruben de Groot, Robin van Rijn (85. Kevin Tabi), Roy Vermolen, Patrick Triep, Sander Koeleman, Yuri Westhoff, Frank Broos, Rob Klop, Ziko Özdemir.

Opstelling Sportlust’46: Fabian Jaarsveld, Rory van Gulik (70. Kevin Blonk), Nick Verhagen, Freek van Driel, Jeroen Merk (81. Stef Hoogveldt), Thabiso van Zeijl, Mitch van der Vlist (84. Jorn Uittenbogaard), Sercan Kurdal, Mike Verhagen, Aimen Said, Thijs Noordzij

Scheidsrechter: dhr. B.B. van den Helder uit Ter Aar, assistent FC ’s-Gravenzande: dhr. Arend Noordam, assistent Sportlust’46: dhr. Wim Cnossen