Timmer- en aannemingsbedrijf A. Van Dop & Zn in the Spotlights

20 februari 2017

Timmer- en aannemingsbedrijf A. Van Dop & Zn. is al heel wat jaren verbonden aan het voetbal in ’s-Gravenzande. Rob van Dop gaat met zijn bedrijf geen uitdaging uit de weg. Kleine projecten, waarbij bijvoorbeeld de kozijnen of trappen vervangen moeten worden behoren tot de werken van Timmer- en aannemingsbedrijf A. Van Dop & ZN. . Maar ook complete verbouwingen bij particulieren en in de zakelijke markt horen tot de projecten waarin het bedrijf gespecialiseerd is. Rob runt het bedrijf samen met zijn vader Arend die vroeger ook actief voetballer was bij ’s-Gravenzande en ook een echte voetballiefhebber is. Rob zou kunnen worden omschreven als een sociaal voetbaldier met een passie voor zijn vak.


 


Deze passie komt terug in de projecten van Timmer- en aannemingsbedrijf A. Van Dop & Zn. Van jongs af aan wilde hij al timmerman worden en Rob hecht dan ook veel waarde aan de kwaliteit van het afgeleverde werk. A. Van Dop & Zn. heeft naast vele particulieren ook een aantal bedrijven als klant. Zo deden zij projecten voor de Intratuin, Cafetaria de Parel, maar ook de verbouwing van Grand Café de Buren heeft Rob met zijn bedrijf op zich genomen. En vaak gingen dit soort projecten in samenwerking met andere bedrijven, zoals bijvoorbeeld HB Techniek, Boerboom en van Alfen welke Rob o.a. kent van de voetbal en het werk.

Rob is niet de enige in zijn familie met passie voor voetbal. Broer Edwin speelde in het verleden voor beide verenigingen in ’s-Gravenzande en zoon Teun speelt op dit moment in de JO13-6 van FC ’s-Gravenzande. De voetbalcultuur ontbreekt dus niet in de familie Van Dop. Ooit is Rob bij de Business Club van FC ’s-Gravenzande betrokken geraakt door bekenden en sindsdien is Rob een fervent FC ’s-Gravenzande supporter geworden. Naast het lidmaatschap van Business Club ’s-Gravenzande is Rob ook trotse sponsor van FC ’s-Gravenzande en prijkt er sinds dit seizoen een nieuw reclamebord op de afrastering langs het hoofdveld.

 


Rob van Dop staat ook geregeld klaar voor de club als er op korte termijn iets moet gebeuren en hier zijn we Rob dan ook erg dankbaar voor. Net als vele andere kijkt Rob regelmatig bij het eerste elftal en geniet van de positieve resultaten.  ‘Het zou mooi zijn als het eerste deze goede reeks voort kan zetten, zodat we aan het einde van het seizoen een feestje kunnen vieren’ besluit Rob.

Mocht u meer willen weten over Timmer- en aannemingsbedrijf A. Van Dop & Zn. dan kunt u terecht aan de Hoflaan 90 in ‘s-Gravenzande. Daarnaast is Rob van Dop telefonisch bereikbaar op 06-52183044.
  

« terug
Hosting, design & ontwikkeling door Komplot.