FC 's-Gravenzande en Royal Brinkman openen rotonde

21 maart 2017

Royal Brinkman en FC ’s-Gravenzande adopteren gezamenlijk rotonde

Op dinsdag 21 maart werd de rotonde Woutersweg/Naaldwijkseweg in ’s-Gravenzande officieel geopend. Tijdens de opening werden vier zwart gecoate standbeelden van voetballers in actie op de rotonde onthuld. Daarbij speelde de mascotte Scotty van FC ’s-Gravenzande een belangrijke rol.

De adoptie van de rotonde is een gezamenlijk project. Royal Brinkman en FC ’s-Gravenzande hebben van oudsher al banden met elkaar. Royal Brinkman sponsort o.a. het jaarlijkse jeugdtoernooi voor de selectieteams van 13-19 jaar. Dat een commercieel bedrijf als Royal Brinkman samen met een voetbalvereniging een rotonde adopteert is nieuw voor de regio Westland. “Samen geven we ’s-Gravenzande hiermee wat meer kleur!”, aldus Ton van Mil directeur van Royal Brinkman. Op de rotonde staan vier zwart gecoate voetballers op kunstgras. Het kunstgras wordt omgeven door een watersilorand. De rotonde is verder ingevuld met rode potten met beplanting waarop de zeven thema’s van Royal Brinkman staan vermeld. De rotonde is mede tot stand gekomen met hulp van Kunstgras Westland, Wubben Chan Architecten, Verkade Beton en Verkeer Service Zuid-Holland.

De rotonde werd geopend tijdens een feestelijk bezoek van de Business Club van FC ’s-Gravenzande aan Royal Brinkman. De Business Club bracht een bezoek aan Royal Brinkman in het kader van hun kennisevents. Tijdens deze events brengen businessclubleden een bezoek aan bedrijven of instellingen om kennis uit te wisselen. Tijdens het bezoek aan Royal Brinkman stonden de onderwerpen digitalisering en internationalisering centraal.

Op de foto vlnr
Pieter Vermeer, initiatiefnemer voor de rotonde van FC ’s-Gravenzande