Frans Danen Man of the Match FC 's-Gravenzande - Forum Sport 3 - 1

06 mei 2017

De leden van de Business Club 's-Gravenzande kiezen samen met de technische staf van FC 's-Gravenzande "the Man of the Match". Na het behalen van het kampioen schap van de 1e klasse B was men unaniem van mening dat de prijs  beschikbaar gesteld door 't Haantje voor de Man of the Match na afloop van de wedstrijd voor Frans Danen bestemd is.

Uit handen van vice voorzitter Martin van Doorne  van Business Club 's-Gravenzande ontvangt trainer Frans Danen de prijs voor The Man of the Match beschikbaar gesteld door  't Haantje

Balsponsor

“Alfa Accountants en Adviseurs heeft met een totaalpakket aan diensten oog voor de mens en is overal dichtbij !”

Uit handen van voorzitter Stefan van Vliet van Business Club 's-Gravenzande ontvangt Wilco van der Meulen van  balsponsor Alfa Accountants en Adviseurs   de gesigneerde wedstrijdbal.