BC 's-Gravenzande verwelkomt 100e BC lid

26 oktober 2017

BC 's-Gravenzande verwelkomt 100e  BC lid.

Tijdens de informatie bijeenkomst op donderdag 26 oktober jl. melde voorzitter van Business Club 's-Gravenzande Stefan van Vliet trots het volgende aan de leden ;

Als we na een jaar terug kijken waar we staan denk ik dat we op al veel vlakken slagen hebben weten te maken. Als we eerst kijken naar het ledenbestand, zijn er ten opzichte van het afgelopen jaar een aantal opzeggingen te noteren, maar vooral ook een groot aantal nieuwe aanmeldingen.

Tijdens onze informatieavond vorig jaar konden wij u melden dat wij gezamenlijk met de Business2Gether 87 leden hadden. Daarvan hebben elf leden hun lidmaatschap om uiteenlopende redenen beëindigd. Als we echter kijken naar het aantal nieuwe aanmeldingen, kunnen we met trots mededelen dat we er vandaag in geslaagd zijn om de magische grens van 100 te bereiken!!!

Ronald Hoogenboom van Dinkq is verwelkomd als 100e lid!

Deze week heeft de Business Club met Dinkq, De Van der Ende Groep, IQ Comfort, Panorama Studio’s en Broch Makelaardij zelfs vijf nieuwe leden mogen verwelkomen. Het afgelopen jaar is het netwerkplatform van BC 's-Gravenzande daardoor gegroeid naar 102 leden en hopelijk gaan er op korte termijn nog meer ondernemers aansluiten bij dit mooie netwerk.

Wij zijn enorm blij met deze groei en willen de commissie commerciële zaken daarvoor een groot compliment maken, omdat een groot deel van deze leden voortkomen uit de intensievere samenwerking.

Hierbij een overzicht van de leden die zich in 2017 hebben aangemeld als lid van de BC.

Even  een toost op het 100e BC Lidmaatschap

Het bestuur van de Business Club 's-Gravenzande secretaris Johan van Staalduinen, voorzitter Stefan van Vliet en de nieuwe penningmeester Cor van Trigt heffen het glas.