Foto collage 175 jaar voetbal in ís-Gravenzande

29 juni 2012

Onthulling fotocollage

Met de nieuwe club FC ’s-Gravenzande mogen we het verleden zeker niet vergeten, aldus bestuurslid John Zegers. We moeten respect hebben voor alle mensen die zich in het verleden hebben ingezet voor het voetbal in ’s-Gravenzande. Daar hebben we tot nu toe te weinig aandacht aan besteed, maar dat maken we nu goed. In de commissie die de activiteiten rond 175 jaar voetbal organiseerde is dan ook het idee ontstaan voor een permanente fotowand in de kantine.

Hierna werd een enorme fotocollage onthuld, welke financieel mogelijk gemaakt is door de Business Club ’s-Gravenzande en de Supportersvereniging FC ’s-Gravenzande. De onthulling werd gedaan door Nico Kaman, namens de Business Club en Henk van Berkel namens de Supportersvereniging. Hiermee blijft de herinnering levend van “Rood Wit” en “De Sport”. Op de talrijke foto’s komen de herinneringen boven aan hen die zich, soms jarenlang, voor één van beide voetbalclubs hebben ingezet. Het is zeker de moeite waard om dit te bekijken als u in de kantine op het Juliana Sportpark bent, en neem er even rustig de tijd voor.

Deze collage wordt aangeboden door de ‘Business Club ’s-Gravenzande’ en  de ‘Supportersvereniging FC ’s-Gravenzande’