A1 op bezoek in Business Unit van InterActief

27 oktober 2012

Op uitnodiging van InterActief, lid van de Business Club 's-Gravenzande is de A-1 van FC 's-Gravenzande uitgenodigt door InterActief om de wedstrijd Sparta - FC Volendam van uit de Business Unit van InterActief ook sponsor van Sparta  bij te wonen.
Voor de wedstrijd mogen de bezoekers van de Business Unit van uitzendbureau InterActief de uitslag van de wedstrijd voorspelen. Voor de winnaar  ligt er een gesigneert shirt van Sparta gereed.

Drie spelers van de A-1 hadden deze uitslag juist voorspelt en hebben in het Business Home van  Business Club 's-Gravenzande van Sparta sponsor en BC lid  InterActief  Rob Mesken, tevens voorzitter van de  Business Club 's-Gravenzande de gesigneerde shirts in ontvangst mogen nemen.