F- Side haalt bijdrage op in Business Home voor extra attributten

07 oktober 2012

Na de gewonnen wedstrijd tegen Vitesse Delft liep het Business Home goed vol, mede dankzij de georganiseerde middag door het bedrijf Dekker en van Geest Installaties die deze hele middag verzorgde. Onze dank hiervoor.

Tijdens deze middag kwam er een verzoek binnen, twee fanatieke leden van onze F-side wilden graag rond gaan om wat extra geld op te halen voor de aanschaf van extra attributen zoals bijvoorbeeld fakkels en spandoeken. Aangezien wij dit initiatief van harte steunen hebben wij deze fanatieke supporters een voorstel gedaan. Na de gebruikelijke speech inzake de matchwinnaar de twee leden naar voren te halen zodat zij hun verhaal via de microfoon konden uitleggen. De twee leden Stan van Geest en Johan van Hagen wilden dit graag doen. Stan en Johan gaven een mooie en duidelijke speech waarin duidelijk werd uitgelegd waarvoor ze kwamen en wat ze met de opbrengst zouden doen. Het heeft Stan en Johan geen windeieren gelegd, de leden van de BC waren erg onder de indruk van dit mooie initiatief  dat iedereen enthousiast een bijdrage deed. De opbrengst was € 320,00, dus wij zijn erg benieuwd wat ons zaterdag te wachten staat inzake de F-Side.