Frank de Bruijn Man of the Match FC 's-Gravenzande - Geinoord 1-0

10 november 2012

De 1-0 overwinning op Geinoord (doelpunt in de 12e minuut door Domigos Lopes de Brito) geeft in het geheel niet de krachtsverhoudingen in het veld aan.  FC 's-Gravenzande was zeker de bovenliggende partij en was het gootste deel van de wedstrijd in het strafschop gebied te vinden van Geinoord maar wist dit overwicht niet in doelpunten uit te drukken. De achterhoede van de FC 's-Gravenzande onder leiding van Frank de Bruijn had de aanvallers van Geinoord prima onder controle waardoor de ploeg uit Nieuwegein niet tot scoren kwam. De leden van de Business Club 's-Gravenzande in samenwerking met de technische leiding koos unaniem Frank de Bruijn tot Man of the Match.

Uit handen van voorzitter van de Business Club 's-Gravenzande Rob Mesken ontvangt Frank de felicitaties met de  bijbehorende prijs.

Ook de vader van Frank,  Koos de Bruijn was zo trots op de benoeming van Frank tot Man the Match dat hij spontaan de microfoon ter hand nam en de leden van de Business Club en technische staf en aanwezig spelers bedankte met de keuze  van zijn zoon als Man of the Match.