Jasper van Dijk Man of the Match FC 's-Gravenzande - FC Rijnvogels 2-3

17 november 2012

Na afloop van de wedstrijd in de strijd om de kop positie in de eerste klasse B ( uitslag 2-3) tegen FC Rijnvogels kreeg FC 's-Gravenzande geen loon naar werken. Een spannende en aantrekkelijke wedstrijd waarin een puntenverdeling de juiste verhoudingen zou zijn. Maar FC Rijnvogels ging uiteindelijk met de volle buit naar Katwijk.

Mede door zijn fraai ingeschoten vrije trap 1-1 waardoor de achterstand van 0-1 werd gewerkt, is Jasper van Dijk ook door zijn goede bijdrage in het verdere verloop van de wedstrijd door de leden van de Business Club 's-Gravenzande in samenwerking met de technische staf gekozen tot Man of the Match.

Uit handen van secretaris van de Business Club 's-Gravenzande Johan van Staalduinen ontvangt Jasper de felicitaties met de bijbehorende prijs.