Roy Vermolen Man of the Match FC 's-Gravenzande - Voorschoten '97 1 -1

12 januari 2013

Het vlaggenschip van  FC 's-Gravenzande was na de eerste wedstrijd in 2013 na de winterstop niet tevreden over de uitslag 1-1 tegen Voorschoten '97. Een grote tegenvaller was de strafschop in de 7e minuut  na een overtreding van Keke Stam waardoor Voorschoten '97 op 0-1  voorsprong kwam.
Hoewel Domingos Lopes de Brito in de 58e minuut de 1-1 binnenschot wist FC 's-Gravenzande ondanks het goede spel  van Roy Vermolen de wedstrijd niet in winst om te zetten.
De leden van de Business Club in samenwerking met de technische staf onder leiding van Robin Knoester kozen Roy Vermolen tot Man of the Match.

Uit handen van voorzitter van de Business Club 's-Gravenzande Rob Mesken ontvangt  Roy de felicitaties en de bijbehorende cadeaubon gesponsert door 't Haantje.