Jasper van Dijk Man of the Match FC 's-Gravenzande - Deltasport 1-3

16 februari 2013

Jasper van Dijk is dit seizoen voor de tweede maal door de leden  Business Club 's-Gravenzande  in samenwerking met de technische staf onder leiding van Robin Knoester gekozen tot Man of the Match. In de 12 , 23 en 58 minuut liep Deltasport uit tot een 0-3 voorsprong. Pas halverwege de tweede helft noteerde Sander Koeleman de 1-3 voor FC 's-Gravenzande op het scorebord. Hierna kwam FC 's-Gravenzande beter in z'n spel maar het lukte niet de doelman van Deltasport te passeren en  de achterstand te verkleinen. Ondanks de 1-3 nederlaag tegen koploper Deltasport was het Jasper die door zijn inbreng en inzet  en z'n prachige schot in de eerste heft op de lat, de nominatie Man of the Match in de wacht sleepte.

Jasper van Dijk met  de bijbehorende cadeaubon gesponsert door 't Haantje.