Dennis van Dijk Man of the Match FC 's-Gravenzande - Benschop 1-0

02 maart 2013

Geen sprankelende wedstrijd maar voor FC 's-Gravenzande wel de eerste overwinning op het gerenoveerde hoofdveld. In een wedstrijd waarin FC 's-Gravenzande de betere van het spel had duurde het tot de 62e minuut voor  FC 's-Gravenzande  tot scoren kwam. Roy Vermolen  plaatse de bal achter  de doelman van Benschop. Daarna hield de achterhoede met Dennis van Dijk de deur op slot waardoor Benschop niet meer tot scoren kwam. Mede door zijn inbreng voor dit resultaat is de jeugdige Dennis van Dijk door de leden van de Business Club 's-Gravenzande in samenwerking met de technische staf onder leiding van Robin Knoester gekozen tot Man of the Match.

Uit handen van de voorzotter van de Business Club 's-Gravenzande heeft Dennis de prijs in ontvangst genomen  gesponsert door 't Haantje